Αρχική » Διεθνή

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Κατάλαβαν ότι οι Ρώσοι έφτιαξαν υπερόπλο;

«Εξαιρετικά ανησυχητική και αποσταθεροποιητική» ικανότητα που αποκτήθηκε από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Γεωστρατηγική Διεθνή
ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Κατάλαβαν ότι οι Ρώσοι έφτιαξαν υπερόπλο

ΣΟΚ στις ΗΠΑ, με τους Αμερικανούς να έχουν συγκαλέσει την ειδική επιτροπή των οκτώ ώστε να τους γίνει ενημέρωση για κρίσιμες στρατιωτικές ικανότητες που πιθανώς απέκτησε η Ρωσία.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Μάικ Τέρνερ προειδοποίησε για απειλή για την εθνική ασφάλεια.

«Ζητώ από τον Πρόεδρο Μπάιντεν να αποχαρακτηρίσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν την απειλή, ώστε το Κογκρέσο, η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί μας να μπορούν να συζητήσετε ανοιχτά τις ενέργειες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής», σημείωσε ο Τέρνερ.

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, όπως και ο Τέρνερ, δεν έδωσαν λεπτομέρειες, όμως σύμφωνα με το CNN TÜRK, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων χαρακτήρισε την κατάσταση ως «σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια».

Την ίδια ώρα πηγές των Δημοκρατών έκαναν λόγο το NBC για «πιθανή εξωτερική απειλή» και «αποσταθεροποιητική κατάσταση»

Αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ φέρεται να είπε στο CNN ότι η απειλή Εθνικής Ασφάλειας είναι μια «εξαιρετικά ανησυχητική και αποσταθεροποιητική» ικανότητα που αποκτήθηκε από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης:

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ