Αρχική » Διεθνή

France 24: Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Μακρόν στο Κίεβο;

Ποιος ήταν αυτός που τους χάλασε τα σχέδια;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
France 24: Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Μακρόν στο Κίεβο;

France 24: Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον  Μανουέλ Μακρόν στο Κίεβο, υποστηρίζει γαλλικό δημοσίευμα, με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Γάλλου προέδρου να ήταν σχεδιασμένη να πραγματοποιηθεί κατά την προγραμματισμένη αλλά τελικά ματαιωθείσα επίσκεψή του στο Κίεβο.

Σύμφωνα με το France 24, υψηλόβαθμα στελέχη της ουκρανικής κυβέρνησης ήταν πίσω από τον σχεδιασμό αυτής της παράτολμης πράξης.

Η πιθανή απόπειρα δολοφονίας είχε στόχο να προκαλέσει διεθνή κατακραυγή και να κατηγορηθούν οι ρωσικές ειδικές υπηρεσίες για την τρομοκρατική επίθεση, γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

France 24: Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Μακρόν στο Κίεβο;

Tο σχέδιο ματαιώθηκε χάρη στις ενέργειες του πρώην γενικού διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Βαλερί Ζαλούζνι, ο οποίος μετέδωσε πληροφορίες για την επικείμενη απόπειρα δολοφονίας στις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών μέσω των καναλιών του.

Οι γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών, με τη σειρά τους, απέκτησαν πρόσβαση στην αλληλογραφία μεταξύ των δραστών της φερόμενης τρομοκρατικής επίθεσης, η οποία ήταν η αιτία για την ακύρωση της επίσκεψης του Μακρόν στην Ουκρανία, τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Κατάλαβαν ότι οι Ρώσοι έφτιαξαν υπερόπλο;

American Enterprise Institute: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να σχεδιάσουν την ημέρα μετά τον θάνατο του Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «France 24: Προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Μακρόν στο Κίεβο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ