Αρχική » Διεθνή

Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα

Η Λις Τρας φέρεται να σχεδίαζε να στείλει παράνομους μετανάστες στην Τουρκία καθώς και στη Ρουάντα εάν γινόταν πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους Times

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα

Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα και οδήγησε στην έντονη αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Έντονη ήταν η αντίδραση από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην επιθυμία του Ηνωμένου Βασιλείου να συμπεριλάβει την Τουρκία στο σχέδιο της Ρουάντα.

Σύμφωνα με το haberler.com, η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λις Τρας, «σχεδιάζει να στείλει μετανάστες στην Τουρκία καθώς και τη Ρουάντα».

«Η Τουρκία δεν θα είναι καταυλισμός προσφύγων ή συνοριοφύλακας καμίας χώρας», ανέφερε μεταξύ άλλων το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Λις Τρας φέρεται να σχεδίαζε να στείλει παράνομους μετανάστες στην Τουρκία καθώς και στη Ρουάντα εάν γινόταν πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους Times.

Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα

https://www.haberler.com/dunya/sozcu-bilgic-ten-birlesik-krallik-disisleri-bakani-15080547-haberi/

Ο επρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Τανζού Μπιλγκίτς, υποστήριξε πως αποκλείεται η Τουρκία «που έχει φιλοξενήσει τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων στον κόσμο εδώ και 8 χρόνια, να αναλάβει μεγαλύτερο βάρος κατόπιν αιτήματος τρίτων χωρών».

Η κίνηση της βρετανικής κυβέρνησης για απέλαση μεταναστών μπλόκαρε την τελευταία στιγμή από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον περασμένο μήνα.

Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα

Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλίου ήθελε την Τουρκία να γίνεται μία νέα Ρουάντα και να φιλοξενεί μετανάστες αιτούντες ασύλου.

Διαβάστε επίσης:

Toυρκία: Τρόμος από την κίτρινη αράχνη που πηδά και τρώει ανθρώπινο κρέας

H Eλλάδα χρειάζεται άμεσα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου – Ας μας το φτιάξουν οι Ισραηλινοί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Το σχέδιο του Ηνωμένου Βασιλείου που σόκαρε την Άγκυρα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ