Αρχική » Viral

Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ευρώπη – Κάνει τα μάτια να αιμορραγούν και κοστίζει τη ζωή στο 40% των ανθρώπων που μολύνει, λένε οι Τούρκοι

«Οι επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά τον ιό που προκαλεί φόβο στη Γαλλία».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ευρώπη - Κάνει τα μάτια να αιμορραγούν και κοστίζει τη ζωή στο 40% των ανθρώπων που μολύνει, λένε οι Τούρκοι

«Μια νέα μάστιγα εμφανίστηκε στην Ευρώπη… Επιτίθεται πρώτα στα μάτια και τα κάνει να αιμορραγούν… Φάνηκε στη Γαλλία, είναι καθ’ οδόν για την Αγγλία», τιτλοφορείται δημοσίευμα του τουρκικού tv100.com.

«Οι επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά τον ιό που προκαλεί φόβο στη Γαλλία. Σύμφωνα με τις αρχές, ο ιός κινείται σιγά σιγά προς την Αγγλία . Όλη η Ευρώπη μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο», αναφέρεται.

Πρόκειται για τον θανατηφόρο αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό ( CCHF ) που «προκαλεί αιμορραγία στα μάτια των ασθενών και μπορεί να είναι καθ’ οδόν προς τις βρετανικές ακτές».

Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι περίπου 40 τοις εκατό. Αν και ο αριθμός των θανάτων μεταξύ εκείνων που έχουν μολυνθεί από τον ιό είναι υψηλός, οι Βρετανοί δεν είχαν ιστορικά λόγους ανησυχίας, σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Ωστόσο, παρά τη σπανιότητα και τα τυπικά μοτίβα του, Βρετανοί επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι θα μπορούσε να επεκταθεί πέρα ​​από το συνηθισμένο εύρος του λόγω της κλιματικής αλλαγής, καταλήγει το tv100.com.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία θέλει να απογειώσει μέσα στο 2023 το KAAN – «Έχει την ισχύ δύο F-16»!

Απίστευτο πόσα χρήματα θα πάρεις σε έναν μήνα αν βάλεις 3.358 ευρώ κατάθεση σε τράπεζα της Τουρκίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος ιός εμφανίστηκε στην Ευρώπη – Κάνει τα μάτια να αιμορραγούν και κοστίζει τη ζωή στο 40% των ανθρώπων που μολύνει, λένε οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ