Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Νέα πρόκληση Γκιουλέρ με αναφορές στη γαλάζια πατρίδα!

Για διασφάλιση των δικαιωμάτων της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Για διασφάλιση των δικαιωμάτων της Τουρκίας στη Γαλάζια Πατρίδα έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Τουρκία: Μέρα δεν αφήνουν χωρίς αναφορά στο «παραμύθι» της «Γαλάζιας Πατρίδας» οι Τούρκοι, με τον Γιασάρ Γκιουλέρ να ρίχνει για άλλη μια φορά… λάδι στη φωτιά.

Σε ομιλία του στο πρώτο δείπνο «Ιφτάρ», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «από τη διασφάλιση της ασφάλειας των συνόρων μας μέχρι την προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας στη ‘Γαλάζια’ και την Πατρίδα των Αιθέρων μας, η Τουρκία διαθέτει τα απαραίτητα πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και άλλα στοιχεία εθνικής ισχύος για να διασφαλίσει την άμυνα και την ασφάλειά της και να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της σε κάθε τομέα.

Και ευτυχώς, έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει κάθε απειλή που μπορεί να στρέφεται εναντίον της».

Παράλληλα, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, συμπλήρωσε: «Να υποστηρίξουμε την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας και στον κόσμο και να αναπτύξουμε την εγχώρια και εθνική αμυντική μας βιομηχανία” υποστήριξε και σε αυτό το πλαίσιο συνέχισε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας “πολλά κρίσιμα προϊόντα, όπως τα οβιδοβόλα Fırtına (Καταιγίδα), τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τα οπλισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας και τα επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα επιθετικά ελικόπτερα, το πλοίο TCG Anadolu και τα συστήματα αεράμυνας έχουν τεθεί στη διάθεση του ηρωικού στρατού μας».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Χαμός με τη γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν – «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Τούρκοι: Γιατί τα τουρκικά F-16 είναι καλύτερα από τα ελληνικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέα πρόκληση Γκιουλέρ με αναφορές στη γαλάζια πατρίδα!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ