Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Η είδηση αποκάλυψης που πάγωσε τους Τούρκους – Τι θα γίνει σε μερικά χρόνια

Σαν... βόμβα έσκασε στην Τουρκία πρόβλεψη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Τουρκία: Η είδηση αποκάλυψης που πάγωσε τους Τούρκους - Τι θα γίνει σε μερικά χρόνια

Τουρκία: Η είδηση αποκάλυψης που πάγωσε τους Τούρκους, αναφορικά με το τι θα γίνει σε μερικά χρόνια στην χώρα, λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Σαν… βόμβα έσκασε στην Τουρκία πρόβλεψη του Τούρκου μετεωρολόγου για την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Κερέμ Οκτέν, στην Τουρκία θα συνεχίσει να χιονίζει στο Κοτσαέλι, την Κωνσταντινούπολη, την Σακάρια, τη Γιάλοβα και αλλού μόνο έως το 2050 ενώ και στην υπόλοιπη Τουρκία οι χιονοπτώσεις θα εκλήψουν μετά το 2100.

«Υποθέτω ότι στη Κωνσταντινούπολη θα συνεχίσει να χιονίζει μέχρι το 2050. Νομίζω ότι δεν θα χιονίσει σε όλη την Τουρκία μετά το 2100…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Οκτέμ υπογράμμισε πως μετά το 2040, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη αναμένεται να μην υπάρχει άλλο χιόνι στην Αγγλία καθώς η καταστροφή του πλανήτη έρχεται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί η Τουρκία στην Κύπρο – Το νέο σκοτεινό σχέδιο του Ερντογάν

Ο τρόμος από ρωσικό υποβρύχιο στη Μαύρη Θάλασσα δείχνει τον δρόμο και στην Ελλάδα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Η είδηση αποκάλυψης που πάγωσε τους Τούρκους – Τι θα γίνει σε μερικά χρόνια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ