Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Θα διαλύσουν την Τουρκία

Να σημειωθεί πως οι τουρκικές εξαγωγές προς τη Ρωσία από το Μάιο ως τον Ιούλιο σημείωσαν αύξηση κατά σχεδόν 50% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία - Θα διαλύσουν την Τουρκία

Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία αν συνεχίσουν οι σχέσεις τουρκικών τραπεζών και επιχειρήσεων με τους Ρώσους.

Σε μία απίστευτη προειδοποίηση προχώρησε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομίας.

Οι Αμερικανοί προειδοποίησαν τουρκικές επιχειρήσεις και τράπεζες που διατηρούν σχέσεις με τη Ρωσία, «για τον κίνδυνο να τους επιβληθούν αμερικανικές κυρώσεις, ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, η κύρια τουρκική οργάνωση εργοδοτών, η Tüsiad», γράφει το κυπριακό sigmalive.com.

Η επιστολή δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal και μέσω αυτής προειδοποιούνται οι τουρκικές εταιρείες για τον «αυξημένο κίνδυνο» γι’ αυτές.

Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Θα διαλύσουν την Τουρκία

«Οι τουρκικές επιχειρήσεις δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα κάνουν εμπόριο με τα άτομα ή τις οντότητες στη Ρωσία, στα οποία έχουν επιβληθεί κυρώσεις, και παράλληλα θα διατηρούν σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. (…) Οι τουρκικές τράπεζες δεν μπορούν να ελπίζουν να έχουν σχέσεις με τις ρωσικές τράπεζες, στις οποίες έχουν επιβληθεί κυρώσεις, και να διατηρούν τις σχέσεις τους με τις παγκόσμιες τράπεζες, καθώς και να έχουν πρόσβαση στα αμερικανικά δολάρια», προειδοποίησε, σύμφωνα με τη WSJ, το υπουργείο αμερικανικό Οικονομικών.

Να σημειωθεί πως οι τουρκικές εξαγωγές προς τη Ρωσία από το Μάιο ως τον Ιούλιο σημείωσαν αύξηση κατά σχεδόν 50% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Μάθαμε στην Ουκρανία ότι χρειάζονται UAV και μάλιστα πολλά – Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας

Το παζλ του πλανήτη: Οι χώρες που έχουν πρόβλημα αναγνώρισης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τελειώνουν οι Αμερικανοί την τουρκική οικονομία – Θα διαλύσουν την Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ