Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Το πήρε απόφαση ο Ερντογάν – Βάζει τέλος σε όλες τις φήμες!

Χαμός στην Τουρκία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τις αποφάσεις που έχει πάρει.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Το πήρε απόφαση ο Ερντογάν – Βάζει τέλος σε όλες τις φήμες!

Αρκετά σοκαρισμένος ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τα αποτελέσματα στις τουρκικές εκλογές που έγιναν στις 31 Μαρτίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος δέχτηκε ισχυρά πλήγματα σε πόλεις στις οποίες κυριαρχούσε, με το CHP να αναδεικνύεται πρώτο κόμμα και το AK να έρχεται δεύτερο.

Έτσι πολλές ήταν οι φήμες, ότι ο ίδιος είναι πολύ εκνευρισμένος με μερικούς από τους ανθρώπους που έχει στην κυβέρνηση του και θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Στο… τραπέζι φαίνεται ότι είχαν πέσει τόσο αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά και… απολύσεις από το κόμμα, για να καλυφθεί αυτή η αποτυχία και να δείξει ισχυρός σε όλη την Τουρκία.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει σύμφωνα με τον ίδιο τον Ερντογάν, που δήλωσε πίστη στα μέλη του και στέκεται όπως λέει στο πλευρό τους.

Ερντογάν: Ξεκάθαρο το μήνυμα του!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις τελευταίες του δηλώσεις έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, το οποίο ήταν ενωτικό για όλες τις πλευρές.

«Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με τις προσδοκίες του έθνους. Αλλά αν πρόκειται να κάνουμε μια αλλαγή, αυτή η αλλαγή θα είναι κάτω από τις συνθήκες και το ημερολόγιο που καθορίζουμε. Δεν θα ενεργήσουμε σύμφωνα με την καθοδήγηση κάποιου Δεν θα προκαλέσουμε διχόνοια και αταξία μεταξύ μας άλλα», ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Türkiye, ο Ερντογάν είπε σχετικά με τις καταγγελίες ότι είχαν προβλήματα με τον πρόεδρο του MHP Ντελβέτ Μαπαχτσελί: «Τελευταία δημιουργείται η αντίληψη ότι υπάρχει πρόβλημα εντός της Λαϊκής Συμμαχίας. Δεν υπάρχει πρόβλημα στη Λαϊκή Συμμαχία. Αυτό το ξεκαθάρισα και στη συνάντηση με τον κ. Μπαχτσελί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πήρε απόφαση ο Ερντογάν – Βάζει τέλος σε όλες τις φήμες!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ