Αρχική » Διεθνή

Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση – Πυρηνικός όλεθρος και κομμένο ίντερνετ

Πρόκειται για το πιο βαριά οπλισμένο «ερευνητικό» σκάφος στον κόσμο, το οποιό μεταξύ άλλων μπορεί να μεταφέρει και τα κατασκοπευτικά υποβρύχια Losharik.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή Viral
Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση - Πυρηνικός όλεθρος και κομμένο ίντερνετ

Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση αφού μπορεί να προκαλέσει πυρηνικό όλεθρο και να κόψει τις υποβρύχιες γραμμές ίντερνετ.

Πρόκειται για το Belgorod, το ρωσικό πυρινό υποβρύχιο που σύμφωνα με το πρακτορείο avia.pro, «επέστρεψε για να βουτήξει στις θάλασσες της Αρκτικής και υπάρχει φόβος ότι η αποστολή του είναι να δοκιμάσει την σούπερ τορπίλη Poseidon, που συχνά αναφέρεται ως το “όπλο της Αποκάλυψης”».

Με μήκος 184 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα, «το υποβρύχιο μπορεί να κινηθεί κάτω από το νερό με ταχύτητα περίπου εξήντα χιλιομέτρων την ώρα και με απεριόριστη αυτονομία: περίπου 120 ημέρες χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψει στην επιφάνεια. Οι έλικες θεωρούνται επίσης καινοτόμοι επειδή έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν από το σόναρ», σύμφωνα με την ιταλική «La Repubblica».

Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση – Πυρηνικός όλεθρος και κομμένο ίντερνετ

Πρόκειται για το πιο βαριά οπλισμένο «ερευνητικό» σκάφος στον κόσμο, το οποιό μεταξύ άλλων μπορεί να μεταφέρει και τα κατασκοπευτικά υποβρύχια Losharik.

Τα συγκεκριμένα υποβρύχια είναι σχεδιασμένα να καταστρέφουν τα υποθαλάσσια καλώδια επικοινωνιών.

Το τεράστιο μέγεθός του μάλλον το κάνει ακατάλληλο για την Μεσόγειο, πράγμα που σημαίνει ότι κατά μία έννοια… γλυτώσαμε από αυτό, έγραφε σχετικά για το ρωσικό υποβρύχιο το geostratigika.gr στις αρχές Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Toυρκία: Γιατί σκέφτεται να πάρει τα σουηδικά μαχητικά Gripen NG για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale

Ελληνοτουρκικά: Τρόμος για ναυτικό αποκλεισμό μικρών νησιών του Αιγαίου – Στόχος το Αγαθονήσι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βγήκε το ρωσικό τέρας που προκαλεί τρόμο στη Δύση – Πυρηνικός όλεθρος και κομμένο ίντερνετ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ