Αρχική » Διεθνή

Βόμβα στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν;

Ο Πριγκόζιν ήταν ένας άνθρωπος με περίπλοκη μοίρα, είπε ο Πούτιν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Βόμβα στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν;

Βόμβα στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν, τοποθετημένη στο διαμέρισμα του συστήματος προσγείωσης, ήταν η αιτία του αεροπορικού δυστυχήματος.

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στο πλαίσιο της έρευνας για το αεροπορικό δυστύχημα του αεροσκάφους του Γεβγκένι Πριγκόζιν, εξετάζεται μια εκδοχή να τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο διαμέρισμα του συστήματος προσγείωσης ενός επαγγελματικού τζετ. Την πληροφορία αυτή δημοσίευσε το “Shot”», αναφέρει το πρακτορείο Avia.pro.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «η έκρηξη σημειώθηκε απευθείας στην περιοχή του συστήματος προσγείωσης, η οποία οδήγησε στον διαχωρισμό ενός από τα φτερά του αεροσκάφους. Στη συνέχεια, το αποκολλημένο φτερό συγκρούστηκε με τον σταθεροποιητή, γεγονός που προκάλεσε απότομη αλλαγή στην πορεία πτήσης και επακόλουθη είσοδο σε περιστροφή».

Βόμβα στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν;

Η σφοδρότητα της έκρηξης και η ταχύτητα εξέλιξης της καταστροφικής κατάστασης δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα να αναφέρει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τονίζεται.

Σύμφωνα με τον δημοσίευμα, λόγω της έκρηξης, «η καμπίνα αποσυμπιέστηκε, γεγονός που πιθανώς οδήγησε σε στιγμιαία απώλεια των αισθήσεων για όλους τους επιβαίνοντες».

«Αυτόπτες μάρτυρες και αναλυτές σημειώνουν ότι το τμήμα της ουράς του αεροσκάφους βρέθηκε πέντε χιλιόμετρα από την κύρια άτρακτο, γεγονός που επιβεβαιώνει και την εκδοχή της έκρηξης σε σημαντικό ύψος», αναφέρεται.

Η έρευνα συνεχίζεται για τη διαλεύκανση όλων των συνθηκών του συμβάντος.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο, η ρωσική αστυνομία ξεκίνησε ενεργές συνεντεύξεις με συγγενείς μελών της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας (PMC) Wagner.

«Τον γνωρίζω από τη δεκαετία του ’90. Ήταν καλός επιχειρηματίας. Ο Πριγκόζιν ήταν ένας άνθρωπος με περίπλοκη μοίρα, αλλά ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος και είχε σοβαρά λάθη στη ζωή του. Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγγενείς των μαχητών από διάφορες περιοχές της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μόσχας και του Βλαδιβοστόκ, ανέφεραν επαφές με την αστυνομία. Κάποιοι από αυτούς δέχθηκαν τηλεφωνήματα, ενώ «άλλους επισκέφθηκαν προσωπικά αξιωματούχοι της επιβολής του νόμου», τονίζει το avia.pro.

Το κύριο ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών είναι εάν μέλη του PMC Wagner πρόκειται να συμμετάσχουν σε ανταρσία ή άλλες διαμαρτυρίες που σχετίζονται με το θάνατο του Prigozhin.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόμβα στο αεροπλάνο του Πριγκόζιν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ