Αρχική » Εξοπλιστικά

F-35: Με δολοφονικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου θα τα πάρει η Ελλάδα – Θα είναι τα πιο προηγμένα στον κόσμο

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Lockheed Martin Aeronautics θα έχουν καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου από τα σημερινά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
F-35: Με δολοφονικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου θα τα πάρει η Ελλάδα - Θα είναι τα πιο προηγμένα στον κόσμο

F-35: Με δολοφονικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου θα τα πάρει η Ελλάδα καθώς θα είναι τα πιο προηγμένα TR-3.

Ο αντιπρόεδρος της Lockheed Martin Γκρέγκορι Ούλμερ, ήταν συγκεκριμένος όσο δεν… γίνεται στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Lockheed Martin Aeronautics ότι βλέπει ένα ελληνικό F-35 θα μπορούν να το «βλέπουν» και τα υπόλοιπα, πράγμα «τρομερά αποτελεσματικό όπως ανέφερε «σε ένα νησιωτικό περιβάλλον».

F-35: Με δολοφονικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου θα τα πάρει η Ελλάδα

Ο Γκρέγκορι Ούλμερ τόνισε ότι η έκδοση «που θα αποκτήσει η Ελλάδα είναι αυτή που αποκαλούμε TR-3 και θα διαθέτει λογισμικό Bloc 4».

«Θα δείτε βελτιωμένες επικοινωνίες, βελτιωμένο ραντάρ, σύντηξη δεδομένων, καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου», υπογράμμισε.

To νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου των ελληνικών F-35 θα μπορεί να ανιχνεύσει και να μπλοκάρει τα τουρκικά ραντάρ ενώ σημαντικό είναι πως θα αχριστεύει πυραύλους κατευθυνόμενους από ραντάρ και άλλες ηλεκτρονικές απειλές.

Η AN/ASQ-239 είναι η σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου των F-35 επόμενης γενιάς και παρέχει επιθετικές και αμυντικές επιλογές για τον πιλότο και το αεροσκάφος ώστε να αντιμετωπίσουν τρέχουσες ή αναδυόμενες απειλές.

«Η προηγμένη τεχνολογία του βελτιστοποιεί την επίγνωση της κατάστασης ενώ βοηθά στον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την ανάλυση και την απόκριση σε απειλές. Τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα και οι αισθητήρες παρέχουν σε πραγματικό χρόνο, προβολή 360º του χώρου μάχης, μεγιστοποιώντας το εύρος ανίχνευσης και δίνοντας στους πιλότους επιλογές αποφυγής, εμπλοκής, αντίμετρου και παρεμβολής», τονίζεται από την BAE SYSTEMS.

Να σημειωθεί πως τα τα F-35A TR3 είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και δεν τα έχει καμία χώρα ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι στη Γαλλία με τα γαλλικά υποβρύχια

Ήρωες που ζουν ανάμεσα μας: Μια μητέρα 6 παιδιών μοιράζεται αλήθειες για το ιερό δώρο της γέννας και την ευλογία της πολυτεκνίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «F-35: Με δολοφονικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου θα τα πάρει η Ελλάδα – Θα είναι τα πιο προηγμένα στον κόσμο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ