Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ

Έχει την ικανότητα «να επιτίθεται σε εχθρικά στοιχεία από πολύ μεγαλύτερη απόσταση».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ

Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ και ταχύτητας 0,7 Mach.

Ο πύραυλος BAYRAKTAR KEMANKES, είναι, σύμφωνα με τους Τούρκους ένας μίνι ευφυής πύραυλος κρουζ που αναπτύχθηκε από την Baykar.

Ο KEMANKES, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Baykar Teknoloji, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, θα εκτεθεί στην TEKNOFEST 2023.

Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ

Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ ανέφερε στο λογαριασμό του στο Twitter, ότι ο τουρκικός μίνι έξυπνος πύραυλος κρουαζιέρας θα «είναι εντελώς εθνικός, με κινητήρα τζετ, σύστημα σταθεροποιημένης κάμερας, λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, 200 km+ επιχειρησιακή εμβέλεια, 0,7 Mach ταχύτητα κατάδυσης, βάρος 30 κιλά.».

Ο νέος τουρκικός πύραυλος θα μπορεί να ενσωματωθεί στα Bayraktar TB2 καθώς και με όλα τα άλλα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που έχουν αναπτύξει οι Τούρκοι.

Ο KEMANKEŞ έχει την ικανότητα «να επιτίθεται σε εχθρικά στοιχεία από πολύ μεγαλύτερη απόσταση, ακόμη και χωρίς να εισέρχεται στην επικίνδυνη περιοχή», σημειώνεται.

Την ίδια ώρα, πέντε Leopard 2 ετοιμάζεται να στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο επικαλείται έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο μια αμερικανική Εθνική Φρουρά.

Η Ελλάδα διαθέτει 350 Leopard 2 τα οποία είναι από τα καλύτερα Leopard 2 στην Ευρώπη και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας την δυνατότητα να καταστρέψουν τους στόχους τους με ακρίβεια και σε μεγάλες αποστάσεις.

Πάντως τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δοθεί κανένα ελληνικό άρμα στην Ουκρανία, καθώς είναι απαραίτητα για την ελληνική άμυνα.

Επίσης να σημειωθεί πως η Ελλάδα (και η Τουρκία) είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ΝΑΤΟ σε αριθμό τεθωρακισμένων.

Διαβάστε επίσης:

Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία

Ελληνοτουρκικά: Δεν είναι fake news τα νέα για την υγεία του Ερντογάν – Τι λένε στην Τουρκία (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Οι Τούρκοι τους βάζουν μίνι πυραύλους κρουζ εμβέλειας 200 χλμ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ