Αρχική »

Ελληνοτουρκικά: Δεν είναι fake news τα νέα για την υγεία του Ερντογάν – Τι λένε στην Τουρκία (vids)

Όλο το παρασκήνιο γύρω από την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμα και για έμφραγμα!

Ιωσήφ Σηφάκης Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Με τις τουρκικές εκλογές της 14ης Μαΐου να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, το μυστήριο με την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε αδιαθεσία σε live συνέντευξη με αποτέλεσμα να διακοπή η ροή στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7,  με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν να μάθουν τι συνέβη.

Η ανησυχία στη γειτονική χώρα αυξήθηκε όταν ο Ερντογάν ακύρωσε τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις του, μαζί και εκείνη στον πυρηνικό σταθμό Ακουγιού, στην τελετή υποδοχής των καυσίμων που θα έρθουν από τη Ρωσία, στην οποία θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμα και για έμφραγμα του μυοκαρδίου, είδηση που πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά η τουρκική προεδρία, η οποία επιμένει ότι ο Ερντογάν είναι απλώς καταβεβλημένος από ένα απλό κρυολόγημα.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Δεν είναι fake news τα νέα για την υγεία του Ερντογάν – Τι λένε στην Τουρκία (vids)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ