Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Το τουρκικό Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης (DMM) έβγαλε Fake News τα δημοσιεύματα για τα F-16

Το θέμα της προμήθειας και εκσυγχρονισμού των F-16 δεν υπόκειται σε καμία προϋπόθεση.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το τουρκικό Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης (DMM) έβγαλε Fake News τα δημοσιεύματα για τα F-16

Ελληνοτουρκικά: Το τουρκικό Κέντρο Καταπολέμησης της Παραπληροφόρησης (DMM) χαρακτήρισε ως Fake News δημοσιεύματα που θέλουν την προμήθεια και τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16 να υπόκεινται σε όρους.

«Η διαδικασία έγκρισης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ για την προμήθεια 40 νέων F-16 Block-70 και τον εκσυγχρονισμό 79 υφιστάμενων F-16 σύμφωνα με τις ανάγκες της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε στις 26 Ιανουαρίου. Η διαδικασία έγκρισης θα περιλαμβάνει πυρομαχικά για το σχετικό αεροσκάφος. Περιλαμβάνει επίσης αιτήματα για υλικά και εξοπλισμό. Οι εργασίες για το χρονοδιάγραμμα θα ξεκινήσουν μετά την παραλαβή της προσφοράς και των επιστολών αποδοχής. Το θέμα της προμήθειας και εκσυγχρονισμού των F-16 δεν υπόκειται σε καμία προϋπόθεση, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι Ελληνικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες» ανέφερε το DMM.

Να σημειωθεί ότι ελληνικά δημοσιεύματα και τοποθετήσεις θέλουν την Τουρκία να παραλαμβάνει τα F-16 χωρίς όμως να μπορεί καθ’ όλη την περίοδο παραλαβής, που μπορεί να κρατήσει έως και οκτώ χρόνια, να κάνει παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

«Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν κάποια ελληνικά ειδησεογραφικά site, το θέμα της προμήθειας και εκσυγχρονισμού των F-16 δεν υπόκειται σε καμία προϋπόθεση» αναφέρθηκε από κύκλους της τουρκικής διπλωματίας νωρίτερα.

Η Τουρκία πήρε το «ναι» για την πώληση 40 μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70, την αγορά 79 κιτ εκσυγχρονισμού F-16 Block 70 καθώς και πληθώρα οπλισμού.

Από τα 40 F-16 Block 70, τα 32 θα είναι σε διάταξη μονοθέσιου και τα 8 θα είναι σε διάταξη διπλών θέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες – LCS: Η Τρέμη είπε στον Δενδια αυτό που σκέφτεται όλη η… Ελλάδα – Τι έκανε ο υπουργός Άμυνας

Αμερικανικό πλοίο αστακός έφτασε δευτερόλεπτα πριν χτυπηθεί από πύραυλο των Χούτι και εμείς στέλνουμε γυμνή φρεγάτα – Καμία λογική

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Το τουρκικό Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης (DMM) έβγαλε Fake News τα δημοσιεύματα για τα F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ