Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Ξανά στο προσκήνιο η υγεία του – «Γκιουλενιστές διασπείρουν fake news»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Γιλμάζ Τουντς, διέψευσε τις φήμες για την υγεία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Γιλμάζ Τουντς, διέψευσε τις φήμες για την υγεία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα, με πρόσφατο παράδειγμα την κατάρρευσή του σε ζωντανή μετάδοση.

Από την πλευρά του, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Γιλμάζ Τουντς, διέψευσε τις φήμες για την υγεία του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τακτική των γκιουλενιστών που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, επικαλέστηκε το έντονο πρόγραμμα εργασίας που ακολουθεί ο Ερντογάν και τη συμμετοχή του προ ημερών στη μαραθώνια συνεδρίαση οκτώ ωρών του υπουργικού συμβουλίου.

«Είναι μάταιο να επανερχόμαστε συνεχώς σε αυτό το θέμα έστω και μία φορά. Αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν τα γράφουν μόνο σήμερα. Και σε προηγούμενες εκλογικές περιόδους το είδαμε ως μία τακτική της οργάνωσης FETO (των γκιουλενιστών) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιες ειδήσεις», υποστήριξε ο Τουντς.

«Ήταν μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που διήρκεσε 8,5 ώρες. Ο πρόεδρός μας άκουσε με προσοχή τους υπουργούς μας για τα νέα έργα και τους στόχους τους. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. Ο πρόεδρός μας είχε προτάσεις για αυτούς τους στόχους. Και στο τέλος της συνεδρίασης έκανε δηλώσεις σε απευθείας μετάδοση. Επομένως, εργάζεται μέρα νύχτα με έντονους ρυθμούς. Όλες αυτές οι φήμες δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και δεν πρέπει να τίθενται στην ημερήσια διάταξη», υπογράμμισε.

Προ ημερών ο Τούρκος δημοσιογράφος Τζαν Ατακλί έδωσε τροφή στις φήμες ότι ο τούρκος πρόεδρος δεν ανταποκρίνεται στην θεραπεία που υποβάλλεται και ότι υπάρχει ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

«Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για νέα χειρουργική επέμβαση Οι γιατροί του είπαν ότι χρειαζόταν επέμβαση το συντομότερο δυνατό. Μετά την επέμβαση έμαθα ότι ο Ερντογάν θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή όχι», έγραψε ο Ατακλί την περασμένη εβδομάδα στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν – Πώς θα επιτίθενται και γιατί – Τι πρέπει να ξέρει η Ελλάδα

Τουρκία: «Βραχυκύκλωμα» στο ΝΑΤΟ – Μπλόκαρε την αναθεώρηση των αμυντικών σχεδίων λόγω Κύπρου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Ξανά στο προσκήνιο η υγεία του – «Γκιουλενιστές διασπείρουν fake news»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ