Αρχική » Εξοπλιστικά

Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν – Πώς θα επιτίθενται και γιατί – Τι πρέπει να ξέρει η Ελλάδα

Σίγουρα οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα φανούν αρκετά χρήσιμες στην Αθήνα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν - Πώς θα επιτίθενται και γιατί - Τι πρέπει να ξέρει η Ελλάδα

Oυκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν και πως τα τουρκικά drone θα επιτίθενται από δω και εμπρός, μετά τα νέα δεδομένα από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Δεδομένης της πλήρους αποτυχίας του τουρκικού επιθετικού drone Bayraktar TB2, το οποίο ρωσικός στρατός μετέτρεψε σε αναγνωριστικό στο πεδίο της μάχης, βλέπουμε την επιθυμία του κατασκευαστή να διορθώσει την κατάσταση», σημειώνει το mriya.news.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Τούρκοι μηχανικοί αναπτύσσουν πυρομαχικά για τα UAV τους ώστε αυτά να μην χρειάζεται να κάνουν «είσοδο στην περιοχή κάλυψης αεράμυνας, δημιουργώντας τέτοιους μικρούς πυραύλους κρουζ με βεληνεκές 200 χλμ».

Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί οι πύραυλοι, μετά την εκτόξευσή τους πετούν σε «εξαιρετικά χαμηλό ύψος και πηγαίνουν στον στόχο 20-40 μέτρα πάνω από το έδαφος, έτσι ώστε να είναι τόσο δύσκολο να εντοπιστούν και να καταρριφθούν», τόνίζεται.

«Είναι εύκολο να προβλέψουμε την εμφάνιση τέτοιων πυραύλων σε ένα χρόνο σε υπηρεσία με το ΝΑΤΟ PMC “APU”, επειδή η εταιρεία Baykar εξαρτάται πλήρως από τις δυτικές στρατιωτικές τεχνολογίες και ο Ερντογάν δεν το παραδέχεται», υπογραμμίζει το mriya.news.

Σίγουρα οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα φανούν αρκετά χρήσιμες στην Αθήνα, η οποία ίσως κληθεί στο μέλλον να αντιμετωπίσει ξανά επιθετικές κινήσεις από τους Τούρκους.

Ενδιαφέρον έχει επίσης η τοποθέτηση του Ουκρανού πολιτικού, Ντιμίτρι Βασίλετς, αναφορικά με την δυτικη τεχνολογία που φέρουν τα τουρκικά drone, για την οποια οι Τούρκοι και ειδικά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν κάνει ποτέ καμία αναφορά.

Τρέλα των Τούρκων με τους Patriot σαν της Ελλάδας – Τους θέλουμε γιατί είναι οι καλύτεροι λένε

Tην ίδια ώρα ξεκίνησε ένας… «έρωτας» των Τούρκων με τους Patriot, ειδικά μετά τις επιδόσεις των αμεριανικών πυραύλων στην Ουκρανία, όπου αποδείχτηκε πως είναι τα μοναδικά αντιαεροπορικά συστήματα που μπορούν να αντιμετωπίσουν ρωσικούς πυραύλους που κινούνται ακόμα και με υπερηχητικές ταχύτητες.

Ο Τούρκος αρθογράφος Γκιουνερί Τσιβάογλου, με άρθρο του στην τουρκική milliyet.com, πλέκει το εγκώμιο των Patriot μετά τις επιτυχίες τους στην Ουκρανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Γκιουνερί Τσιβάογλου η Τουρκία οφείλει να ζητήσει την άμεση άρση του εμπάγκο των αμερικανικών Patriot, παράλληλα με την επιστροφή της χώρας στο πρόγραμμα των F-35.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: «Βραχυκύκλωμα» στο ΝΑΤΟ – Μπλόκαρε την αναθεώρηση των αμυντικών σχεδίων λόγω Κύπρου!

Τουρκία: Ήρωας για τους Τούρκους ο Κυριάκος Βελόπουλος – Τι είπε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν – Πώς θα επιτίθενται και γιατί – Τι πρέπει να ξέρει η Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ