Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Η αστυνομία της Μυτιλήνης ξεσκέπασε τον ρόλο των ΜΚΟ, που έφερναν παράνομα αλλοδαπούς από την Τουρκία.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Έτσι δρούσαν οι παράνομες ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράνομους μετανάστες στο νησί. Η αστυνομία ξεσκέπασε τον ύπουλο ρόλο τους.

Για μία ακόμη φορά ξεσκεπάζεται ο ύπουλος ρόλος των ΜΚΟ ( μη κυβερνητικοί οργανισμοί») που έχουν να κάνουν με την μετανάστευση στην χώρα μας και ειδικά στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Όπως η Μυτιλήνη.

Αυτή τη φορά οι Αρχές του νησιού αποκάλυψαν συνεργασία των ΜΚΟ με διακινητές που έφερναν παράνομα αλλοδαπούς από την Τουρκία. Πώς δρούσε το κύκλωμα.

Συγκεκριμένα δύο μεγάλα κυκλώματα παράνομων διακινήσεων από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά με την εμπλοκή 37 συνολικά ατόμων κατάφερε να αποκαλύψει η ΕΛΑΣ.

Το εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στους εμπλεκομένους είναι μέλη μη κυβερνητικών οργανώσεων και σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει πια στα χέρια του ο εισαγγελέας, μιλάμε για 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!

Πραγματικά τα στοιχεία που προκύπτουν είναι σοκαριστικά κι όλα αυτά την ώρα που τα μέλη αυτών των ΜΚΟ τα βλέπουμε συχνά να πραγματοποιούν πορείες και διαμαρτυρίες με τις οποίες δήθεν ενδιαφέρονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Δείτε παρακάτω πώς αποκαλύφθηκε το κύκλωμα διακινητών στη Μυτιλήνη που συνεργαζόταν με μέλη ΜΚΟ

Πηγή sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι δρούσαν οι ΜΚΟ στην Μυτιλήνη, φέρνοντας παράτυπους μετανάστες από την Τουρκία – 124 στημένες μεταναστευτικές ροές!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ