Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο στην Τουρκία – Κωνσταντινούπολη σαν να λέμε Μανχάταν!

Κωνσταντινούπολη σαν να λέμε Μανχάταν - Πανάκριβα τα ενοίκια στην Τουρκία

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο στην Τουρκία - Κωνσταντινούπολη σαν να λέμε Μανχάταν!

Η ακρίβεια συνεχίζει να χτυπάει την Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δέχεται έντονη κριτική για το γεγονός ότι τα ενοίκια στην Κωνσταντινούπολη θυμίζουν Μανχάταν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της προέδρου της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν, τόνισε πως ούτε η ίδια δεν μπορεί να βρει σπίτι να μείνει λόγω των υψηλών ενοικίων στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην μητέρα της.

Κωνσταντινούπολη σαν να λέμε Μανχάταν – Πανάκριβα τα ενοίκια στην Τουρκία

«Δεν κατάφερα να βρω σπίτι μετακόμισα στο σπίτι της μητέρας μου» ανέφερε η πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας της γειτονικής μας χώρας, με τον Μανώλη Κωστίδη να σχολιάζει πως με αυτόν τον τρόπο, η πρόεδρος ανέδειξε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τα ενοίκια στην Κωνσταντινούπολη η οποία με το μισθό της που ανέρχεται περίπου στα 12.000 ευρώ δεν μπορεί να βρει σπίτι με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για πιο χαμηλόμισθους πολίτες.

Την ίδια ώρα, η δήλωση αυτή αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα στα τουρκικά μέσα, με τις τουρκικές εφημερίδες και ειδικότερα την Cumhuriyet να σχολιάζει: «Άστεγο έμεινε και το αφεντικό» και την τουρκική Sozcu: «Έχει τεράστιο μισθό, αλλά δεν βρίσκει σπίτι για να μείνει».

Δείτε τα όσα είπε για το θέμα ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο στην Τουρκία – Κωνσταντινούπολη σαν να λέμε Μανχάταν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ