Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Η Τουρκία στέλνει 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο στην Ελλάδα – Ευχαριστώ στα τουρκικά από την Ελλάδα και retweet ο Κυρ. Μητσοτάκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας Επικοινωνιών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Η Τουρκία στέλνει 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο στην Ελλάδα

Η Τουρκία στέλνει 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο στην Ελλάδα για την καταπολέμηση των συνεχιζόμενων δασικών πυρκαγιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας Επικοινωνιών, «με εντολή του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 πυροσβεστικό ελικόπτερο που είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών του Υπουργείου Γεωργίας και Δασών θα σταλούν στην Ελλάδα με πληρώματα πτήσης».

«Αμφίβια αεροσκάφη με αποτελεσματική ευελιξία και πυροσβεστικό ελικόπτερο που παράγεται με εγχώριους και εθνικούς πόρους θα χρησιμοποιηθούν στη γειτονική χώρα για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα», τονίζει η τουρκική Ηurriyet.

Μάλιστα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ευχαρίστησε και στα τουρκικά τους Τούρκους για την κίνηση να στείλουν τα πυροσβεστικά μέσα στην Ελλάδα.

Το ευχαριστήριο tweet του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην Τουρκία στα αγγλικά έκανε retweet και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τουρκία στέλνει 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο στην Ελλάδα – Ευχαριστώ στα τουρκικά από την Ελλάδα και retweet ο Κυρ. Μητσοτάκης». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ