Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Είδαν οι Τούρκοι το 17ο ελληνικό μαχητικό – Τι τους έκανε εντύπωση – Ήρθε και το 418 λένε

Δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Τούρκους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Είδαν οι Τούρκοι το 17ο ελληνικό μαχητικό - Τι τους έκανε εντύπωση - Ήρθε και το 418 λένε

Rafale: Είδαν οι Τούρκοι το 17ο ελληνικό μαχητικό να πετά απευθείας από τη Γαλλία με το θέμα να καλύπτεται από τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία παρέλαβε ένα ακόμη μαχητικό αεροσκάφος Rafale», σημειώνεται στα τουρκικά ρεπορτάζ.

«Ένα από τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale που αγόρασε η Ελλάδα προσγειώθηκε στον διάδρομο του 114ου Στόλου στην Τανάγρα το μεσημέρι χθες (21 Ιουλίου). Το μαχητικό αεροσκάφος με αύξοντα αριθμό «418» έγινε το 17ο αεροσκάφος Rafale που παρέλαβε η αεροπορία», αναφέρεται.

«Το 18ο και τελευταίο αεροσκάφος της πρώτης παραγγελίας των 18 αεροσκαφών αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Αυγούστου», συμπληρώνει ο Τούρκος συντάκτης.

Rafale: Είδαν οι Τούρκοι το 17ο ελληνικό μαχητικό – Τι τους έκανε εντύπωση – Ήρθε και το 418 λένε

«Το μαχητικό αεροσκάφος Rafale, με δύο εξωτερικές δεξαμενές καυσίμων κάτω από τα φτερά του, φέρεται να πέταξε απευθείας στην Τανάγρα από τη βάση Istres στη νότια Γαλλία, όπου παραδόθηκε επίσημα στην Ελλάδα», υπογραμμίζεται.

«Στις αρχές του 2024 θα ξεκινήσει η διαδικασία δεύτερης παραγγελίας για 6 μαχητικά αεροσκάφη Rafale και με την ολοκλήρωση της εν λόγω παραγγελίας η Ελλάδα θα διαθέτει στόλο Rafale 24 αεροσκαφών. Σημειώθηκε ότι 18 από αυτά τα αεροπλάνα θα είναι μονοθέσια Rafale EG και 6 από αυτά θα είναι διθέσια Rafale DG», καταλήγει το τουρκικό ρεπορτάζ, επικαλούμενο την Καθημερινή.

Οι Τούρκοι έχουν… θέμα με τις εξωτερικές δεξαμενές καυσίμων των ελληνικών μαχητικών, οι οποίες τους επιτρέπουν να πετούν σχεδόν μιά ώρα παραπάνω από τα τουρκικά μαχητικά.

Διαβάστε επισης:

Πώς ενισχύεται η Τουρκία στον ηλεκτρονικό πόλεμο – Τι θα κάνει η Ελλάδα

Τούρκοι: Ο φόβος της Τουρκίας έκανε την Ελλάδα να θυσιάσει 600 εκατ. ευρώ – Τι πανικόβαλε την Αθήνα

Είναι αλήθεια! Ο Παναθηναϊκός δουλεύει το θέμα Μίροτιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Είδαν οι Τούρκοι το 17ο ελληνικό μαχητικό – Τι τους έκανε εντύπωση – Ήρθε και το 418 λένε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ