Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Νέα πρόκληση από Ερντογάν – Διεκδικεί την άμεση αποστρατιωτικοποίηση των νησιών!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που άλλη μια φορά βρήκε την ευκαιρία να κατηγορήσει ανοιχτά την χώρα μας.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τον Ερντογάν που άλλη μια φορά βρήκε την ευκαιρία να κατηγορήσει ανοιχτά την χώρα μας.

Τουρκία: Στην τακτική των εμπρηστικών δηλώσεων και των προκλήσεων κατά της Αθήνας επέστρεψε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, έπειτα από την παράνομη επίσκεψη στα Κατεχόμενα ανήμερα της μαύρης επετείου της εισβολής, επανέφερε το ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου!

Ειδικότερα, στην πτήση της επιστροφής του, μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε σε χώρες του Κόλπου και στα Κατεχόμενα, ο πρόεδρος της Τουρκίας ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις προσδοκίες της Τουρκίας και το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο Ερντογάν απάντησε πως συζήτησε το θέμα του εξοπλισμού των νησιών του Αιγαίου στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο Τούρκος πρόεδρος είπε ακόμη πως «αυτό δεν προέρχεται μόνο από την Ελλάδα». «Όπως γνωρίζετε, οι φίλοι τους στον Λευκό Οίκο και το λόμπι τους προκαλούν συνεχώς. Το αποτέλεσμα αυτής της πρόκλησης είναι κατά καιρούς να συμβαίνουν ανεπιθύμητες καταστάσεις» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Πώς ενισχύεται η Τουρκία στον ηλεκτρονικό πόλεμο – Τι θα κάνει η Ελλάδα

ΗΠΑ: Γιατί δεν θα νοιάζει την Ελλάδα αν πάρει F-16 η Tουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέα πρόκληση από Ερντογάν – Διεκδικεί την άμεση αποστρατιωτικοποίηση των νησιών!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ