Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ήρωας ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Τουρκία – «Το Αιγαίο δεν είναι δικό μας, έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα»

Μάλιστα οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μία «αντιφατική φωνή από τον ελληνικό Τύπο», η οποία «αντήχησε στη χώρα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Ήρωας ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Τουρκία - «Το Αιγαίο δεν είναι δικό μας, έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα»

Ήρωας ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Τουρκία, μετά τη δήλωσή του πως «το Αιγαίο δεν είναι δικό μας» αλλά «έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα».

Η δήλωση του Γιώργου Παπαχρήστου πως «πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά πρώτα να δεχτούμε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» και πως «η Τουρκία που έχει 500 χιλιόμετρα ακτής έχει και δικαιώματα στο Αιγαίο», έγινε θέμα όπως ήταν αναμενόμενο στην Τουρκία.

Μάλιστα οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μία «αντιφατική φωνή από τον ελληνικό Τύπο», η οποία «αντήχησε στη χώρα».

Ήρωας ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Τουρκία – «Το Αιγαίο δεν είναι δικό μας, έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα»

«Ο Έλληνας δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος είπε ότι “υπάρχουν Τούρκοι και στο Αιγαίο” και χρησιμοποίησε τις εξής εκφράσεις:”Θα έπρεπε να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά πρώτα πρέπει να δεχτούμε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη. Η Τουρκία έχει 500 χιλιόμετρα της ακτής, είναι και στο Αιγαίο. Έχουν δικαιώματα”», αναφέρει το τουρκικό odatv4.com.

«Η σοβινιστική ελληνική εφημερίδα Miltiarie αντέδρασε στη δήλωση ως εξής: “Αυτές οι περιοχές δεν ανήκουν στην Τουρκία. ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ δεν ενήργησαν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Αυτά είναι τουρκικά παραμύθια. Ο Γιώργος Παπαχρήστος επαναλαμβάνει αυτά που λένε οι Τούρκοι στην τηλεόραση», καταλήγει το τουρκικο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Με το βελτιωμένο Tayfun απειλεί η Τουρκία την Ελλάδα – Το βεληνεκές του νέου πυραύλου

Μία από τα ίδια! Προσοχή σε μήνυμα θα λάβετε στο κινητό σας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήρωας ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Τουρκία – «Το Αιγαίο δεν είναι δικό μας, έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ