Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κάτω από την Κρήτη τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και τόσο εξαιρετικής ποιότητας που απορούν και οι επιστήμονες

Η τουρκική προσπάθεια να κλέψει η Άγκυρα από την Ελλάδα το μεγαλύτερο κοίτασμα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Κάτω από την Κρήτη τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και τόσο εξαιρετικής ποιότητας που απορούν και οι επιστήμονες

Κάτω από την Κρήτη τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και τόσο εξαιρετικής ποιότητας που απορούν και οι επιστήμονες με την τουρκική προσπάθεια να τα κάνει δικά της.

Κάτω από την Κρήτη βρίσκονται τελικά τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου τα οποία εκτός από… πολλά είναι και εξαιρετικής ποιότητας.

Η τουρκική προσπάθεια για το τουρκολιβυκό μνημόνιο βγάζει νόημα από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι στο σημείο που περνά παράνομα το τουρκολιβυκό σύμφωνο βρίσκεται η μεγαλύτερη φυσική δεξαμενη φυσικού αερίου.

Οι επιστήμονες έχουν… πραγματικά απορήσει από την εξαιρετική ποιότητα του φυσικού αερίου που έως τώρα φαίνεται πως βρίσκεται στην περιοχή.

Κάτω από την Κρήτη τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και τόσο εξαιρετικής ποιότητας που απορούν και οι επιστήμονες

Μιλάμε για ποιότητα πολύ καλύτερη από τα κοιτάσματα της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αιγύπτου και ποσότητα τεράστια.

Τα κοιτάσματα φυσικού αεριου φαίνεται πως επεκτείνονται από τον κόλπο της Κυπαρισσίας έως και κάτω από την Κρήτη, στο σημείο που με χειρουργική ακρίβεια περνά το τουρκολιβυκό σύμφωνο.

Δυστυχώς για τους Τούρκους το σύμφωνο αυτό δεν έχει γίνει δεκτό απο κανέναν σοβαρό οργανισμό και χώρα, όμως τι θα γίνει όταν (σ.σ. και θα γίνει αυτο) οι Τούρκοι στείλουν ερευνητικά και τουρκικά γεωτρίπανα στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι οι NAVTEX που έχουν εκδοθεί από την ελληνική πλευρά για τις έρευνες των αμερικανικών εταιρειών νότια της Κρήτης, δεν πλησιάζουν καν την περιοχη του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Διαβάστε επίσης:

Κορβέτες: Γάλλοι και Ιταλοί με προτάσεις που υποστηρίζουν πως δεν μπορεί να αρνηθεί η Ελλάδα

Κίνα: Σοκαριστικο βίντεο με άνδρες να προσπαθούν να κάνουν ραπίντ τεστ από τον πρωκτό σε γυναίκα (προσοχή σκληρές εικόνες)

Ξεσάλωσε το Twitter με όσα είπε για το πέναλτι του Μέσι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Δείτε επίσης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάτω από την Κρήτη τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου και τόσο εξαιρετικής ποιότητας που απορούν και οι επιστήμονες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ