Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ο Ερντογάν μίλησε και πάλι για τη «Μεγάλη Τουρκία» – «Θα είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο»

Ο Ερντογάν άρχισε τα όνειρα για τη Μεγάλη Τουρκία μετά τη νίκη του στις εκλογές!

Χρήστος Μαγγίνας Featured Ελληνοτουρκικά
Ο Ερντογάν μίλησε και πάλι για τη «Μεγάλη Τουρκία» - «Θα είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο»

Τα μεγάλα λόγια άρχισε και πάλι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την επικράτηση του επί του Κεμάλ Κιλιντσάρογλου στις εκλογές στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ομιλία του τούρκου προέδρου μπροστά στους οπαδούς του μετά τη νίκη ήταν γεμάτη από στόμφο, κάνοντας λόγο για το όνειρο της «Μεγάλης Τουρκίας».

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη γειτονική χώρα, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν υποσχέθηκε στον τουρκικό λαό πως θα είναι μαζί του μέχρι τον τάφο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερντογάν είπε στους ψηφοφόρους του πως: «Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε. Εμείς την Τουρκία την αγαπάμε πάρα πολύ! Πώς να μην αγαπηθεί αυτός ο λαός».

Την ίδια ώρα, δήλωσε πως σήμερα ξεκινά η πορεία για τη μεγάλη Τουρκία, «ο αιώνας της Τουρκίας ήρθε προ των πυλών τους, που ονειρεύτηκε ο αείμνηστος Οζάλ μέχρι και την τελευταία ημέρα του θανάτου του», συμπλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ερντογάν μίλησε και πάλι για τη «Μεγάλη Τουρκία» – «Θα είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr. Στα GeoStratigika ξεκίνησα με την γέννησή του, στις 5 Ιουλίου 2022

ΣΧΟΛΙΑ