Αρχική » Εξοπλιστικά

Bayraktar: Βρήκανε γιατί πέφτουν τα τουρκικά drone λένε οι Αμερικανοί

Τι αποκάλυψε ο Σάμουελ Μπέντετ από το Κέντρο Ναυτικής Ανάλυσης των ΗΠΑ (CNA).

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Εξοπλιστικά
Bayraktar: Βρήκανε γιατί πέφτουν τα τουρκικά drone λένε οι Αμερικανοί

Bayraktar: Βρήκανε γιατί πέφτουν τα τουρκικά drone και η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 100.

Η Ουκρανία έχει χάσει σχεδόν όλα τα επιθετικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Bayraktar TB2 (UAV) που παράγονται στην Τουρκία, δήλωσε στις 28 Μαΐου ο Σάμουελ Μπέντετ από το Κέντρο Ναυτικής Ανάλυσης των ΗΠΑ (CNA).

Μάλιστα οι συγκεκριμένες δηλώσεις φιλοξενήθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά σάιτ, το Business Insider.

Bayraktar: Βρήκανε γιατί πέφτουν τα τουρκικά drone λένε οι Αμερικανοί

Σε λιγότερο από έναν χρόνο η Ρωσία κατέρριψε τα περισσότερα από τα τουρκικά drone επειδή, σύμφωνα με τους Αμερικανούς «η γενική εκτίμηση είναι πως drones όπως τα TB2 λειτουργούν καλά χωρίς προηγμένες άμυνες αεροπορικού και ηλεκτρονικού πολέμου που έχουν τοποθετηθεί εναντίον τους».

«Ως ένα σχετικά αργό και χαμηλής πτήσης UAV, μπορεί να γίνει στόχος για μια σειρά συστημάτων αεράμυνας που είναι καλά οργανωμένα – το είδαμε στη Λιβύη και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ», είπε ο Σάμουελ Μπέντετ.

Ενώ η Ρωσία ήταν ευάλωτη σε χτυπήματα από ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους πρώτους μήνες του πολέμου, σύντομα προσαρμόστηκε για να βελτιώσει τον ηλεκτρονικό της πόλεμο και έκτοτε κατέρριψε και μπλοκάρει με επιτυχία πολλά από τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας. «Μόλις ο ρωσικός στρατός συνήλθε, μπόρεσε να καταρρίψει πολλά TB2», σημείωσε ο Αμερικανός ειδικός.

Διαβάστε επίσης:

Γάλλοι: Θα απογοητευτούν όσοι πάρουν F-35 – Σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν ραντάρ που τα ανιχνεύουν

Τζιχαντιστές πανηγυρίζουν τη νίκη Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Βρήκανε γιατί πέφτουν τα τουρκικά drone λένε οι Αμερικανοί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ