Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε Τούρκο παίκτη επειδή έκανε ανάρτηση υπέρ της Τουρκίας στη μέρα Γενοκτονίας των Ποντίων

O Ακαϊντίν προχώρησε σε μία ανάρτηση που προκάλεσε σάλο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Ο Παναθηναϊκός τελείωσε Τούρκο παίκτη επειδή έκανε ανάρτηση υπέρ της Τουρκία στη μέρα Γενοκτονίας των Ποντίων

Ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός αποστολής τον Ακαϊντίν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αι ο αποκλεισμός του έχει παρασκήνιο.

Υπό άλλες συνθήκες ο Τούρκος θα ήταν στον πάγκο. Ωστόσο, τη θέση του πήρε ο Ούγκο και αυτό γιατί ο Ακαϊντίν προχώρησε σε μία ανάρτηση που προκάλεσε σάλο.

Ανήμερα της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων ο 30χρονος στόπερ έκανε ανάρτηση για τον Κεμάλ Ατατούρκ! Προφανώς και οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες.

Συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε, ανέφερε το Sportime. Και πώς να ξεχάσεις άλλωστε; Τόσες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και είναι ανεπίτρεπτο κάποιος να μη δείχνει τον παραμικρό σεβασμό στη χώρα που μένει και δουλεύει.

Η 19η Μαΐου για τους Τούρκους αποτελεί εθνική εορτή, αλλά η έμπνευση του Ακαϊντίν να κάνει μία σχετική ανάρτηση ήταν το λιγότερο άστοχη. Έτσι ο Παναθηναϊκός τον τελείωσε. Τον έβαλε στον πάγο σε πρώτη φάση και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η συνέχεια.

Εάν, δηλαδή, ο Τούρκος θα είναι στην αποστολή σε λίγες μέρες για τον τελικό Κυπέλλου ή όχι. Ούτως ή άλλως αμέσως μετά θα επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε. Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για να τον αγοράσει. Αποδείχτηκε κατώτερος του αναμενόμενου ο Ακαϊντίν ποδοσφαιρικά και ίσως όχι μόνο.

πηγή: sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός τελείωσε Τούρκο παίκτη επειδή έκανε ανάρτηση υπέρ της Τουρκίας στη μέρα Γενοκτονίας των Ποντίων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ