Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Προκαλεί η Τουρκία – Ο Ερντογάν θυμήθηκε τα σύνορα της καρδιάς του

Νέα πρόκληση από Τουρκία και Ερντογάν

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Προκαλεί η Τουρκία - Ο Ερντογάν θυμήθηκε τα σύνορα της καρδιάς του

Την προκλητική της στάση στα ελληνοτουρκικά ζητήματα φαίνεται πως επαναφέρει η Τουρκία με τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να θυμάται και πάλι τα σύνορα της καρδιάς του.

Πιο συγκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν ανέφερε: «Δισεκατ. άνθρωποι στα Βαλκάνια, στην Αφρική, στην Ασία, στρέφουν τα βλέμματα και τις καρδιές τους στην Τουρκία».

Προκαλεί η Τουρκία – Ο Ερντογάν θυμήθηκε τα σύνορα της καρδιάς του

«H Τoυρκία δεν είναι μια χώρα που αποτελείται μόνο από τα σύνορα της. Και ο λαός μας δεν είναι μια κοινωνία που έχει την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν μόνο μέσα σε αυτά τα σύνορα. Η περιοχή ευθύνης και επιρροής της χώρας μας και του λαού μας είναι πολύ μεγάλη, Υπάρχουν λόγοι που πηγάζουν από την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, την πίστη μας και την φύση μας. Μην ξεχνάτε πως, σε μια μεγάλη γεωγραφία, όπως από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο από την κεντρική, νότια και ανατολική Ασία μέχρι και την βόρεια Αφρική και στα βάθη της Αφρικής δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους και τις καρδιές τους σε εμάς. Κάθε επιτυχία και νίκη μας αντιλαλεί σε όλη αυτή τη γεωγραφική περιοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ έκανε εκ νέου αναφορά στη Γαλάζια πατρίδα.

Την ίδια ώρα όμως, εξαπέλυσε και η επίθεση στο Ισραήλ, λέγοντας πως ο εντοπισμός του δικτύου πρακτόρων μέσα στην Τουρκία ήταν μόνο η αρχή.

Δείτε τα όσα είπε για το θέμα ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προκαλεί η Τουρκία – Ο Ερντογάν θυμήθηκε τα σύνορα της καρδιάς του». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ