Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που ανέβηκαν θέσεις στους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου – Τι λένε για την Ελλάδα που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά

Η Ελλάδα η μόνη χώρα για την οποία η Τούρκοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που ανέβηκαν τρεις θέσεις στους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου για το 2024 και τι λένε για την Ελλάδα, στην οποία κάνουν ιδιαίτερη αναφορά.

«Ο κατάλογος των ισχυρότερων στρατών στον κόσμο συνεχίζει να ενημερώνεται κάθε χρόνο. Μετά την έρευνα που διεξήχθη από την παγκόσμια δύναμη πυρός του Site που εδρεύει στις ΗΠΑ, έχει ανακοινωθεί ο κατάλογος των ισχυρότερων στρατών του 2024», σημειώνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Star.

«Η λίστα, η οποία προέκυψε ως αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, βασίζεται σε πολλά χαρακτηριστικά των χωρών, όπως τα ποσά των στρατιωτικών τους μονάδων, την οικονομική κατάσταση, την επιμελητεία, την κινητικότητα και τη γεωγραφική τους θέση», τονίζεται.

Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που ανέβηκαν θέσεις στους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου – Τι λένε για την Ελλάδα που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά

Σύμφωνα με τη λίστα στην επανεξέταση ελήφθησαν υπόψη οι στρατοί 145 συνολικά χωρών και η Τουρκία, η οποία κατέλαβε την 11η θέση στη λίστα το 2023, ανέβηκε 3 θέσεις στην 8η θέση το 2024.

Στο σημείο αυτό του δημοσιεύματος γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην Ελλάδα, τη μόνη χώρα για την οποία η Τούρκοι κάνουν ιδιαίτερη αναφορά.

«Η Ελλάδα, η οποία κατέλαβε την 30η θέση έπεσε 2 θέσεις», τονίζεται.

Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που ανέβηκαν θέσεις στους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου - Τι λένε για την Ελλάδα που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Ο πύραυλος που θα μπορούν να έχουν και θεωρείται η τελευταία λύση πριν από την πλήρη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων

Ενόχληση στην Τουρκία με τις ΗΠΑ για τα F-35 και F-16 στην Ελλάδα – Εξαφανισμένος ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που ανέβηκαν θέσεις στους ισχυρότερους στρατούς του κόσμου – Τι λένε για την Ελλάδα που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ