Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Έρχονται τέσσερα ινδικά Rafale για να δουν οι Ινδοί πιλότοι τους τρομερούς Έλληνες πιλότους των Rafale

Ήδη έχουν... κυκλοφορήσει σαν αστικός μύθος αυτά που κάνουν οι Έλληνες με τα Rafale και όλοι θέλουν να τα δουν με τα... μάτια τους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Έρχονται τέσσερα ινδικά Rafale για να δουν οι Ινδοί πιλότοι τους τρομερούς Έλληνες πιλότους των Rafale

Οκτώ ινδικά Rafale συμμετέχουν από τις 24 Μαΐου στην Red Flag-Alaska1.

Οι Ινδοί, στην αεροπορική βάση Eielson στην Αλάσκα, έχουν σκοπό να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους «σε ένα ρεαλιστικό και προκλητικό περιβάλλον».

«Μονάδες από διάφορους κλάδους του στρατού συνεργάζονται με συντονισμένο τρόπο, διασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης που μιμείται την πολυπλοκότητα των επιχειρήσεων στον πραγματικό κόσμο», σημειώνει το ινδικό αμυντικό σάιτ indiandefensenews.in.

Όμως η είδηση είναι αλλού.

Στον δρόμο της επιστροφής τέσσερα ινδικα Rafale θα κατευθυνθούν στην Ελλάδα, για να συμμετέχουν σε ασκήσεις με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Ο λόγος πως οι Ινδοί θα μάθουν από τους «τρομερούς», όπως χαρακτηρίζονται, πιλότους των Rafale της Ελλάδας.

Ήδη έχουν… κυκλοφορήσει σαν αστικός μύθος αυτά που κάνουν οι Έλληνες με τα Rafale και όλοι θέλουν να τα δουν με τα… μάτια τους.

Τέσσερα ακόμα ινδικά Rafale θα πάνε στην Αίγυπτο, για να συνεκπαιδευτούν και με τους Αιγύπτιους.

Διαβάστε επίσης:

Switchblade 600: Η Ελλάδα αγοράζει σε τιμή ΣΟΚ περιπλανώμενα πυρομαχικά με βεληνεκές 40 χλμ.

Τουρκικό Ινστιτούτο: Αν δεν συζητηθούν η διαμάχη κυριαρχίας στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Έρχονται τέσσερα ινδικά Rafale για να δουν οι Ινδοί πιλότοι τους τρομερούς Έλληνες πιλότους των Rafale». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ