Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Η Ελλάδα θα πάρει συνολικά 350 Bradley M2A2 και θα τα αναβαθμίσει στα πρότυπα M2A3 ή M2A4

«Αναμένεται ότι ως αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού, τα οχήματα μπορούν να αναβαθμιστούν στα πρότυπα M2A3 ή M2A4».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Η Ελλάδα θα πάρει συνολικά 350 Bradley M2A2 και θα τα αναβαθμίσει σε στα πρότυπα M2A3 ή M2A4

Η Ελλάδα θα προμηθεύσει δωρεάν 62 μεταχειρισμένα M2A2 Bradley Armored Combat Vehicles (ACV) από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Υπερβάλλοντος Αμυντικού Εξοπλισμού (EDA) ενώ θα πάρει και άλλα 102 οχήματα στο πλαίσιο του Προγράμματος EDA έναντι μικρής αμοιβής, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

«Στο πλαίσιο αυτό, ελληνική τεχνική αντιπροσωπεία ήρθε στις ΗΠΑ για να εξετάσει τα οχήματα Bradley και να συζητήσει πιθανές ευκαιρίες εκσυγχρονισμού των οχημάτων. Η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της BAE Systems στο Τέξας και έλαβε πληροφορίες για πακέτα εκσυγχρονισμού», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, «τα φθαρμένα ACV M2A2 Bradley προγραμματίζονται να υποστούν εκτεταμένη επισκευή, συντήρηση και εκσυγχρονισμό πριν εισέλθουν στο απόθεμα του Ελληνικού Στρατού».

«Αναμένεται ότι ως αποτέλεσμα του εκσυγχρονισμού, τα οχήματα μπορούν να αναβαθμιστούν στα πρότυπα M2A3 ή M2A4. Η Ελλάδα σχεδιάζει να προμηθεύσει συνολικά 350 M2A2 Bradley ACV στην τελική φάση», αναφέρεται επίσης.

Διαβάστε επίσης:

Δηλώσεις-πρόκληση από Τούρκο καθηγητή: «Η Τουρκία έχει δικαίωμα να εισβάλει στην Κύπρο» (vid)

Τουρκία: Προκαλεί με νέα NAVTEX – Αντίδραση στα έργα μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου, Ιταλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Η Ελλάδα θα πάρει συνολικά 350 Bradley M2A2 και θα τα αναβαθμίσει στα πρότυπα M2A3 ή M2A4». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ