Αρχική »

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά – Δείχνουν βίντεο στα σχολεια και υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες

Γίνονται ήρωες των μικρών παιδιών οι πιλότοι των Rafale.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά -καθώς δείχνουν βίντεο στα γαλλικά σχολεία και οι μαθητές υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες.

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά – καθώς δείχνουν βίντεο στα γαλλικά σχολεία και οι μαθητές υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες.

Ένα ιδιαίτερο βίντεο προβλήθηκε στο γαλλικό σχολείο Ravine Daniel, όπου φαίνονται τα κατορθώματα των γαλλικών Rafale.

Μάλιστα η έκπληξη των μαθητών ήταν ακόμα μεγαλύτερή, όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και στο σχολείο μπήκε ο πιλότος θρύλος της Rafale Solo Display, Μπερτράν Μπουτί.

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά – Δείχνουν βίντεο στα σχολεία και υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες

Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά - Δείχνουν βίντεο στα σχολεια και υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες

Ο Γάλλος πιλότος μίλησε στους μαθητές για τις ιδιαιτερότητες του… επαγγέλματος και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα τα παιδιά δεν… σταμάτησαν να τoν ρωτούν πράγματα για τα Rafale.

«Δεν περίμενα να τον δω να εμφανίζεται. Ήθελα ήδη να γίνω πιλότος και σήμερα με δίδαξε ότι υπήρχε πολλή δουλειά πίσω από αυτό το επάγγελμα. Αλλά αυτό με ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο», δήλωσε η νεαρή Άννα.

Ο Γάλλος εξήγησε στους μαθητές για τις αποστολές των Rafale κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στο Ιράκ, τη Συρία και την Αφρική και ίσως να τους είπε για τότε που… Rafale διέλυσε δύο φορές στη σειρά τουρκική βάση στη Λιβύη.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Κάνουν αυτό που πριν τα πάρει η Ελλάδα έμοιαζε ακατόρθωτο

Φρεγάτες: Η Ελλάδα θα στείλει φρεγάτα κατά drone με μία μόνο ευκαιρία να τα ρίξει; Κανείς δεν το κάνει αυτό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Τρέλα με τα γαλλικά μαχητικά – Δείχνουν βίντεο στα σχολεια και υποδέχονται τους πιλότους σαν σούπερ ήρωες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ