Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Θα παίζει με τα… μέτρα της ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο – Το έστειλαν σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ – Θα έχει και υποβρύχιο;

Mπορεί να κάνει ερευνες και εκτός του σημείου που θα φαίνεται το πλοίο επιφανείας;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Θα παίζει με τα... μέτρα της ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο - Το έστειλαν σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ - Θα έχει και υποβρύχιο;

Θα παίζει με τα… μέτρα της ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο Abdülhamid Han το οποίο ξεκίνησε την αποστολή του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η τουρκική NAVTEX έχει ισχύ έως της 6 Φεβρουαρίου, με τον προορισμό του Abdülhamid Han να είναι η περιοχή Akseki-1 εντός της τουρκικής ΑΟΖ (σ.σ. βάσει του Χάρτη της Σεβίλλης) και εντός της περιοχής της παράνομης τουρκικής «Γαλάζιας Πατρίδας».

Οι Τούρκοι έστειλαν το τουρκικό γεωτρύπανο σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ, νότια/νοτιοαανατολικά του Καστελόριζου.

Mάλιστα σύμφωνα με δημοσίευση της τουρκικής Turkish Petroleum Corporation το πλοίο βρίσκεται ήδη στη θέση του στην περιοχή ερευνών.

Πάντως να σημειωθεί πως το τουρκικό γεωτρύπανο λέγεται πως διαθέτει και ερευνητικό υποβρύχιο, το οποίο μπορεί να κάνει ερευνες και εκτός του σημείου που θα φαίνεται το πλοίο επιφανείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα παίζει με τα… μέτρα της ΑΟΖ το τουρκικό γεωτρύπανο – Το έστειλαν σχεδόν πάνω στο όριο της ελληνικής ΑΟΖ – Θα έχει και υποβρύχιο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ