Αρχική » Γεωστρατηγική

Ετοιμάζουν θερμό Αύγουστο οι Τούρκοι; – Το τουρκικό γεωτρύπανο στη Μεσόγειο και το ταξίδι Μενέντεζ στην Κύπρο

Οι Τούρκοι βγάζουν γεωτρύπανο στη Μεσόγειο για να βρουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Ετοιμάζουν θερμό Αύγουστο οι Τούρκοι; - Το τουρκικό γεωτρύπανο στη Μεσόγειο και το ταξίδι Μενέντεζ στην Κύπρο

Ετοιμάζουν θερμό Αύγουστο οι Τούρκοι, με το τουρκικό γεωτρύπανο Αμπτουλάχ Αμίντ Χαν να ξεκινά τις επιχειρήσεις στη Μεσόγειο, με φόντο και το ταξίδι Μενέντεζ στην Κύπρο;

Μένεα πνέουν οι Τούρκοι κατά του Ρόμπερτ Μενέντεζ, με φόντο δηλώσεις του για το κυπριακό αλλά και το ταξίδι του στα τέλη Αυγούστου στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Αμερικανός γερουσιαστής, «αγνόησε την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και έφερε στην ατζέντα τη φόρμουλα 3+1» με την συνεργασία των ΗΠΑ, της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ ενώ δήλωσε πως πρέπει να φύγουν 40.000 Τούρκοι στρατιώτες από τα Κατεχόμενα.

Ετοιμάζουν θερμό Αύγουστο οι Τούρκοι;

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι βγάζουν γεωτρύπανο στη Μεσόγειο για να βρουν φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αξιωματούχο, το τουρκικό γεωτρύπανο Αμπτουλάχ Αμίντ Χαν «θα ξεκινήσει τη νέα του αποστολή στη Μεσόγειο».

Ο Τούρκος υπουργός μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες του τουρκικού γεωτρύπανου, σημειώνοντας ότι την πρώτη «επέτειο από την ένταξή του στον στόλο παραγωγής και εξερεύνησης, το Abdulhamid Han ξεκινά τη νέα του αποστολή στη Μεσόγειο».

Διαβάστε επισης:

To τουρκικό σχέδιο με τις ανεμογεννήτριες – Πάνε να ακυρώσουν την ελληνική ΑΟΖ;

Φρεγάτες: Παίρνει η Ρουμανία τα πλοία που ήθελαν να δώσουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ετοιμάζουν θερμό Αύγουστο οι Τούρκοι; – Το τουρκικό γεωτρύπανο στη Μεσόγειο και το ταξίδι Μενέντεζ στην Κύπρο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ