Αρχική »

Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο στο Αιγαίο

Άχρηστο το τουρκικό «πλωτό κάστρο», όπως λένε το Anadolu οι Τούρκοι, στο Αιγαίο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Άχρηστο το τουρκικό «πλωτό κάστρο», όπως λένε το Anadolu οι Τούρκοι, στο Αιγαίο.

Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο Anadolu στο Αιγαίο, με το μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο να προορίζεται για αποστολές στη Μεσόγειο και επίδειξη σημαίας σε καιρό ειρήνης.

Οι Τούρκοι κάνουν τις τελευταίες δοκιμές στο Anadolu, το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο, για το οποίο είχαν και έχουν μεγάλα σχέδια.

Όμως ο Κοζάν Σελτσούκ Ερκάν, γνωστός, Τούρκος Ερευνητής Άμυνας και Ναυτιλίας, τόνισε ότι το TCG Anadolu δεν θα μπορεί να επιχειρεί στο Αιγαίο, καθώς εκί «υπάρχουν γεωγραφικές συνθήκες που μας φέρνουν σε μεγάλη μειονεκτική θέση».

«Για το λόγο αυτό, το TCG Anadolu θα είναι ένα πλοίο που θα δείχνει τη σημαία σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο», συμπλήρωσε.

Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο στο Αιγαίο

«Αυτός ο τύπος αμφίβιων πλοίων είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να παραδοθεί βοήθεια οπουδήποτε στον κόσμο», ανέφερε.

Άχρηστο το τουρκικό «πλωτό κάστρο», όπως λένε το Anadolu οι Τούρκοι, στο Αιγαίο.

Και δεν είναι μόνο το Anadolu. To Αιγαίο είναι απροσπέλαστο για το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, για το λόγο αυτό πλέον αναφέρονται όλο και περισσότερο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Τα OSA δεν λειτουργούν καλά με στοχους drone (Bayraktar) και πυραύλους κρουζ (TYFUN) – Τρύπια τα ρωσικά συστήματα στα νησιά;

Rafale: Βάζουν υπερηχητικούς πυραύλους στα γαλλικά μαχητικά και τις Belharra που θα διαλύουν τα τουρκικα πλοία σε 3 δευτερόλεπτα

Τουρκία: Τα δεδομένα για «θερμό επεισόδιο» και προβοκάτσια κατά της Ελλάδας μετά το νέο «όχι» των ΗΠΑ για τα F-16

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκος αναλυτής: Άχρηστο το τουρκικό πλωτό κάστρο στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ