Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Ξεκάθαρο το σχέδιο της Ελλάδας για την Τουρκία – «Κεραυνός» κίνηση από την Αθήνα!

Οι Τούρκοι αναφέρονται στην επιχειρησιασκή δραστηριότητα των ελληνικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Ξεκάθαρο το σχέδιο της Ελλάδας για την Τουρκία - «Κεραυνός» κίνηση από την Αθήνα!

Τούρκοι: Ξεκάθαρο το σχέδιο της Ελλάδας για την Τουρκία σημειώνουν οι Τούρκοι που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην επιχείρηση «Κεραυνός» από την Αθήνα.

Για ξεκάθαρο σχέδιο της Αθήνας, κάνει λόγο η τουρκική Hurriyet, σε πρωτοσέλλιδη ανάρτησή της.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο ελληνικός Τύπος «μετέφερε στις σελίδες του τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή και έγραψε για το σχέδιο της Αθήνας για την Τουρκία».

Τούρκοι: Ξεκάθαρο το σχέδιο της Ελλάδας για την Τουρκία – «Κεραυνός» κίνηση από την Αθήνα!

Οι Τούρκοι αναφέρονται στην επιχειρησιασκή δραστηριότητα των ελληνικών πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων στο Αιγαίο, η οποία θα αρχίσει με την άσκηση «Κεραυνός» στο Αιγαίο στις 18 Ιανουαρίου.

Στην άσκηση «θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε σενάρια που στοχεύουν στην προστασία σημαντικών στόχων όπως οι ενεργειακές εγκαταστάσεις και οι πλατφόρμες εξόρυξης υδρογονανθράκων», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τα νέα του ελληνικού Τύπου, «στο πλαίσιο της άσκησης θα εκτελεστούν και σενάρια που προβλέπουν πλήρη καταστροφή του εχθρικού στόλου και ανακατάληψη των περιοχών», γράφει η Hurriyet.

Την ίδια ώρα, λίγο η αλλοπρόσαλλη πολιτική Ερντογάν στο μεταναστευτικό, λίγο οι απειλές των Τούρκων ότι θα… έρθουν νύχτα, λίγο κάτι παλιά σχέδια για εισβολή από τον Έβρο οδηγησαν την Αθήνα στην απόφαση να… τελειώνει με το θέμα αυτό στην περιοχή.

Και στα 140 χλμ των χερσέων συνόρων θα υπάρχει φράχτης και τάφρος και ότι χρειάζεται για να γίνει απόρθυτος ο Έβρος, με την είδηση να παίρνει έκταση στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης:

Παιχνιδι κατασκόπων με τα αμερικανικά F-35 – Στοπ από τις ΗΠΑ σε Ισραηλινούς πιλότους με ξένα διαβατήρια

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία δημιουργεί σκηνικό πολέμου – Οι νέες προκλήσεις και το ξεκάθαρο μήνυμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Ξεκάθαρο το σχέδιο της Ελλάδας για την Τουρκία – «Κεραυνός» κίνηση από την Αθήνα!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ