Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Αμετακίνητος ο Ερντογάν – Επιμένει στο βέτο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ!

Η Τουρκία δεν θα άρει την αντίθεσή της στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, «εκτός εάν σταματήσει να φιλοξενεί τρομοκράτες», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Η Τουρκία δεν θα άρει την αντίθεσή της στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, «εκτός εάν σταματήσει να φιλοξενεί τρομοκράτες», δήλωσε ο Ερντογάν.

Τουρκία: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου.

Η ιστορία με τον Ιρακινό που έκαψε σελίδες του Κορανιού μπροστά από το μεγαλύτερο τέμενος της Στοκχόλμης, αποτέλεσε αφορμή για τους Τούρκους για να τα βάλουν εκ νέου με την σουηδική κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκαθαρίζει για το θέμα της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ ότι δεν θα δεχθεί απειλές και εκβιασμούς και ότι δεν θα υποχωρήσει αν δεν γίνουν όσα ζητάει η Τουρκία:

«Τους προτείνω να εξετάσουν σοβαρά τις εξελίξεις και να κάνουν τα καθήκοντα τους. Όλος ο κόσμος γνωρίζει και πρέπει να γνωρίζει πως εμείς δεν υποκύπτουμε σε πολιτικές εκβιασμών, σε πολιτικές απειλών και σε πολιτικές προκλήσεων.

Εμείς από κάποιους δεν θέλουμε να αλλάξουν το όνομα της χώρας τους, απλά θέλουμε να παραμείνουν πιστοί να τηρήσουν όσα έχουν υπογράψει. Περιμένουμε να μην προστατεύουν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που χιλιάδες πολίτες μας είναι το θύμα τους, όπως να μην προστατεύουν τους προδότες της FETO.

Ως Τουρκία θέλουμε να γίνει γνωστό πως δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να εξασφαλίσουμε αυτά» τόνισε ο τούρκος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα

Φρεγάτες: Oι Aster 30 των ελληνικών Belharra είναι οι καλύτεροι πύραυλοι στον κόσμο – Τι έγινε σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Αμετακίνητος ο Ερντογάν – Επιμένει στο βέτο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ