Αρχική » Εξοπλιστικά

Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα

Οι Rampage θεωρούνται κίνδυνος – θάνατος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα

Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα που δηλώνει πως είναι το πιο επικίνδυνο όπλο της Ελλάδας.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν μελέτες για την δημιουργία πυρομαχικών που μοιάζουν με τις ισραηλινές ρουκέτες Rampage, που ενδιαφέρουν την Ελλάδα.

Η τουρκική Roketsan εργάζεται σε παρόμοια πυρομαχικά ενώ εκσυγχρόνισε για πρώτη φορά τον πύραυλο εδάφους-εδάφους TRG-230 (σ.σ. για εκτόξευση από αέρος) και ανέπτυξε τον πύραυλο UAV-230.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και δοκιμές βολής των UAV-230 από τα AKINCI.

Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα

Την ίδια ώρα η Roketsan αναπτύσσει και τον πύραυλο UAV-122 πάνω στον TRG-122, «με χαμηλό κόστος και υψηλή ταχύτητα».

Να σημειωθεί ότι ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Τζασίν, έκανε αναφορά στο παρελθόν στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας και χαρακτήρισε ως «πολύ επικίνδυνα» τα όπλα που αγοράζει η Αθήνα από το Ισραήλ.

Ο Μεσούτ Χακί Τζασίν αναφέρονταν φυσικά στους δολοφονικούς ισραηλινούς πυραύλους, Spike NLOS, της Rafael Advanced Defense Systems αλλά και τις ρουκέτες Rampage.

Oι ισραηλινές ρουκέτες Rampage είναι βλήμματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα, κατευθύνονται προς το στόχο με GPS και έχουν εμβέλεια τα 150 χιλιόμετρα.

Οι Rampage θεωρούνται κίνδυνος – θάνατος για τους τουρκικούς S-400 αλλά και για τα εργοστάσια παραγωγής όπλων της Τουρκίας.

Αξιζει να θυμίσουμε πως η προβληματική τουρκική αεράμυνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Oι Aster 30 των ελληνικών Belharra είναι οι καλύτεροι πύραυλοι στον κόσμο – Τι έγινε σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Φρεγάτες: Γαλλική πρόταση για ενιαίο ευρωπαϊκό στόλο και στη Μεσόγειο – Θα πολεμάει σαν ένα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι προσπαθούν να αντιγράψουν άμεσα ισραηλινές ρουκέτες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα και τρομοκρατούν την Άγκυρα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ