Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Επίθεση κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα

Χαμός στην Τουρκία μετά την επίθεση του Ισραήλ σε νοσοκομείο της Γάζας

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Επίθεση κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα

Άνω κάτω έχουν γίνει οι σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία και Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα, με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ να εκδίδει ταξιδιωτική οδηγία τονίζοντας ότι όλοι οι Ισραηλινοί που ζουν στην Τουρκία πρέπει να φύγουν από εκεί αμέσως.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, στη γειτονική χώρα, η οργή κατά του Ισραήλ είναι μεγάλη.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως χθες (17/10) δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα αλλά και το προξενείο που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Διάβασαν το Κοράνι και επιτέθηκαν. Αντιδρούν στον βομβαρδισμό του νοσοκομείου» ανέφεραν σύσσωμα τα μέσα της Τουρκίας, προσθέτοντας πως η τουρκική πρωτεύουσα και η Κωνσταντινούπολη είχαν γεμίσει παλαιστινιακές σημαίες.

Παράλληλα, ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη, λέγοντας ότι η επίθεση σε νοσοκομείο της Γάζας ήταν «το τελευταίο παράδειγμα των επιθέσεων του Ισραήλ που στερούνται των πιο βασικών ανθρώπινων αξιών».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Επίθεση κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ