Αρχική » Εξοπλιστικά

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε – Τι τους έκανε εντύπωση

Πάντως, επαναλαμβάνουμε πως θα τους... κοπούν τα γέλια των Τούρκων, όταν τελικά διαπιστώσουν τις δυνατότητες του Αρχύτας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του geostratigika.gr ολοκληρώνεται και θα είναι τελείως διαφορετικό από όσα είχαν γίνει γνωστά αρχικά.

«Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια», ανέφερε σε βίντεό στο Youtube το μεγάλο τουρκικό κανάλι Konu Belli.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για ρεπορτάζ έκπληξη καθώς πρόκειται για το πρώτο, όπως σημειώνουν, ελληνικό UAV, το οποίο τονίζεται ότι εξελίσσεται ραγδαία.

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV - Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε - Τι τους έκανε εντύπωση

Ο Τούρκος αναλτυτής λέει ότι χρειάστηκε να κόψει δύο φορές τη ροή του βίντεο, γιατί τον… έπιασαν τα γέλια.

Στο τουρκικό ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως αρχικά το Aρχύτας ήταν αντιγραφή του τουρκικού Bayraktar.

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε

Πάντως, επαναλαμβάνουμε πως θα… κοπούν τα γέλια των Τούρκων, όταν τελικά διαπιστώσουν τις δυνατότητες του Αρχύτας.

Λίγη υπομονή εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς το geostratigika.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για την εξέλιξη του Aρχύτας που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.

Διαβάστε επίσης:

Να μην εγκλωβιστεί ξανά ο τουρκικός στόλος από τον ελληνικό ο βασικός στόχος των Bayraktar TB-3;

Τουρκία: Έξαλλοι ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία με αυτά που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο – Τι έκαναν οι Τούρκοι – Παρακολουθεί η Αθήνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε – Τι τους έκανε εντύπωση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ