Αρχική » Διεθνή

Τουρκικό τάνκερ χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας

«Την ώρα του συμβάντος το δεξαμενόπλοιο κατευθυνόταν σε ένα από τα λιμάνια του Δούναβη για να ξεφορτώσει φορτίο.»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Τουρκικό τάνκερ χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας

«Το τουρκικό δεξαμενόπλοιο 6.600 dwt ALI NADJAFOV, κατασκευής 2001, συγκρούστηκε με θαλάσσια νάρκη στα ύδατα της Ουκρανίας το απόγευμα της Κυριακής», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro.

«Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης και την εταιρεία Ambrey, το περιστατικό συνέβη πριν το σκάφος εισέλθει στο κανάλι Bystroe στη Μαύρη Θάλασσα», τονίζεται.

«Την ώρα του συμβάντος το δεξαμενόπλοιο κατευθυνόταν σε ένα από τα λιμάνια του Δούναβη για να ξεφορτώσει φορτίο. Το δημοσίευμα της Ουκρανικής Ναυτιλίας επιβεβαίωσε το περιστατικό, επισημαίνοντας ζημιές στη δεξιά πλευρά και τις δεξαμενές έρματος του δεξαμενόπλοιου», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τουρκικό τάνκερ χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας

Κανένα από τα μέλη του πληρώματος «δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη».

«Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος και εκτίμηση της έκτασης των ζημιών στο σκάφος», σημειώνεται.

«Να σημειωθεί ότι, παρά τα μέτρα που έλαβαν οι χώρες του ΝΑΤΟ για την αναζήτηση θαλάσσιων ναρκών, εξακολουθούν να αποτελούν σοβαρό πρόβλημα», καταλήγει το avia.pro.

Διαβάστε επίσης:

Αρχύτας: Ειρωνείες από τους Τούρκους για το ελληνικό UAV – Θα σας πούμε τα νέα χωρίς να μας πιάσουν τα γέλια λένε – Τι τους έκανε εντύπωση

Τουρκία: Επίθεση κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκικό τάνκερ χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ