Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο και απειλές – «Θα προκαλέσει κρίση»

Η Τουρκία δε σταματάει τις προκλήσεις και βάζει ξανά στο στόχαστρο της το Αιγαίο.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο και απειλές - «Θα προκαλέσει κρίση»

Τεράστιο θέμα έχουν δημιουργήσει στην Τουρκία οι δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αφορούν το θαλάσσιο πάρκο που θα δημιουργηθεί στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, κάνουν πολύ σκληρή επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας θα απειλούν, ότι όλα αυτά θα δημιουργήσουν μία νέα κρίση, ανάμεσα στις δύο χώρες.

Όλα αυτά τα μεταφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κων/πολη Μανώλης Κωστίδης, λέγοντας: «Οποιαδήποτε δήλωση, οποιαδήποτε αναφορά για το Αιγαίο, η Τουρκία αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ θεωρούν ότι έχουν λόγο στο Αιγαίο και αντιδρούν με κάθε τρόπο».

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται οι γείτονες να σταματήσουν, ανεβάζοντας συνέχεια την ένταση μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Τουρκία: Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ!

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επανέλαβε τη ρητορική που θα προκαλέσει κρίση» σχολιάζει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα AKSAM

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θα κηρύξουν θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο. H Τουρκία είχε αντιδράσει» αναφέρει η HABERTURK.

«Κρίση ‘’θαλάσσιου πάρκου’’ στο Αιγαίο! Ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης ανακοίνωσε ξανά» δηλώνει το τηλεοπτικό δίκτυο 24. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του στην 9η διεθνή διάσκεψη «Our Ocean Conference», είχε αναφέρει: «Θα δημιουργήσουμε δύο επιπλέον μεγάλα θαλάσσια εθνικά πάρκα, ένα στο Ιόνιο και ένα στο Αιγαίο, αυξάνοντας το μέγεθος των θαλάσσιων προστατευόμενων περιοχών μας κατά 80% και καλύπτοντας περίπου το 1/3 των χωρικών θαλάσσιων υδάτων μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο και απειλές – «Θα προκαλέσει κρίση»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ