Αρχική » Γεωστρατηγική

Ρώσοι: Τεστ για τον Σιδηρό Θόλο του Ισραήλ η επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drone και πυραύλους – Έρχεται μεγαλύτερη επίθεση αν χρειαστεί

Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ δήλωσε ότι η πρόσφατη δραστηριότητα θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μυστικής «συμφωνίας».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Ρώσοι: Τεστ για τον Σιδηρό Θόλο του Ισραήλ η επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drone και πυραύλους - Έρχεται μεγαλύτερη επίθεση αν χρειαστεί

Ρώσοι: Ως τεστ για τον Σιδηρό Θόλο του Ισραήλ χαρακτηρίζεται η επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drone και πυραύλους ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο avia.pro, έρχεται μεγαλύτερη επίθεση αν χρειαστεί.

«Το Ιράν χτύπησε στο όριο των δυνατοτήτων αεράμυνας του Ισραήλ και των συμμάχων του, αλλά τίποτα περισσότερο. Το Ισραήλ αντέδρασε, αλλά δεν συνέχισε τη σύγκρουση. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φέρεται να προειδοποίησε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν σε καμία επιθετική επιχείρηση κατά του Ιράν», αναφέρεται.

Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ δήλωσε ότι η πρόσφατη δραστηριότητα θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μυστικής «συμφωνίας» μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών.
Ωστόσο, όπως τονίζει το avia.pro, αυτό είναι απίθανο, καθώς το Ιράν έχει ολοκληρώσει τις μάχιμες αποστολές του και έχει πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας δοκιμές του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ. Το Ιράν περιμένει την επόμενη κίνηση του Ισραήλ».

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό όπλο της Ελλάδας που τρέμει η Τουρκία και είναι ο λόγος που θέλει αποστρατικοποίηση των νησιών

Τούρκοι: Έφτιαξαν έξυπνο πύραυλο που μπορεί να μείνει μία ώρα στον αέρα και να αναγνωρίζει τον στόχο του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Τεστ για τον Σιδηρό Θόλο του Ισραήλ η επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drone και πυραύλους – Έρχεται μεγαλύτερη επίθεση αν χρειαστεί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ