Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ο Ερντογάν επιστρέφει στις προεκλογικές εμφανίσεις – Το όργιο φημών συνεχίζεται!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφει στο πρόγραμμα των προεκλογικών εμφανίσεών του μετά το πρόβλημα υγείας του, την ώρα που η ανησυχία καλά κρατεί.

Ιωσήφ Σηφάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφει κανονικά στο πρόγραμμα των προεκλογικών εμφανίσεών του μετά το πρόβλημα υγείας του

Με τις τουρκικές εκλογές της 14ης Μαΐου να πλησιάζουν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστρέφει κανονικά στο πρόγραμμα των εμφανίσεών του με φυσική παρουσία, μετά από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέρρωνε στο σπίτι, όπως του συνέστησαν οι γιατροί, μετά την ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, προκαλώντας πανικό και όργιο φημών για το τι πραγματικά του συμβαίνει.

Από την πλευρά του, ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι αρνήθηκε τις φήμες ότι ο Ερντογάν υπέστη καρδιακή προσβολή.

Έτσι, η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε το σημερινό επίσημο πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ερντογάν θα κάνει σήμερα προεκλογικές εμφανίσεις, έπειτα από τρεις ημέρες όπου εκτελούσε τις υποχρεώσεις μέσω τηλεδιασκέψεων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Ερντογάν: επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη για το φεστιβάλ τεχνολογίας «Τeknofest», συνάντηση με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν και μετάβαση στη Σμύρνη για προεκλογική συγκέντρωση νωρίς το απόγευμα.

Όλα αυτά φυσικά, την ώρα που κυκλοφορεί ένα απίστευτα προκλητικό σποτάκι του Ερντογάν με την Αγιά Σοφιά ενόψει εκλογών.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο Ερντογάν επιστρέφει στις προεκλογικές εμφανίσεις – Το όργιο φημών συνεχίζεται!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωσήφ Σηφάκης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ