Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Προκαλεί με νέα NAVTEX – Αντίδραση στα έργα μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου, Ιταλίας

Τραβάει το… σκοινί η Τουρκία και τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Προκαλεί με νέα NAVTEX – Αντίδραση στα έργα μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου, Ιταλίας

Συνεχίζει να προκαλεί χωρίς όρια η Τουρκία, που μετά το ξέσπασμα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά της Ελλάδας, συνεχίζει να τραβάει το… σκοινί.

Συγκεκριμένα, κάνει επίθεση σε Κύπρο, Ισραήλ και Ιταλία, οι οποίοι… τρέχουν ένα έργο για καλώδιο επικοινωνιών, νότια της Ρόδου.

Η Τουρκία από την πλευρά της, θεωρεί ότι εκεί είναι η δική της υφαλοκρηπίδα και δεν επιτρέπονται έργα τέτοιους είδους.

Για να προκαλέσει θέματα λοιπόν, αποφάσισε να βγάλει NAVTEX στην περιοχή αυτή, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, από τον ΣΚΑΪ.

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά επίθεσης, στην Κύπρο, αφού πριν λίγες μέρες, είχαν αναφέρει στην Τουρκία, ότι η συνεργασία της με το Ισραήλ, μπορεί να της δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν και αυτές εκδώσει NAVTEX προκειμένου να απαντήσουν όπως πρέπει.

Τουρκία: Δείτε τα όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Προκαλεί με νέα NAVTEX – Αντίδραση στα έργα μεταξύ Ισραήλ, Κύπρου, Ιταλίας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ