Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ξαφνική αναβολή της ημερομηνίας πρώτης πτήσης του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN

Η πρώτη «πτήση του εθνικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ξαφνική αναβολή της ημερομηνίας πρώτης πτήσης του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN

Τουρκία: Ξαφνική αναβολή της ημερομηνίας πρώτης πτήσης του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN, η οποία είχε ανακοινωθεί για τις 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η πρώτη «πτήση του εθνικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα» ενώ στόχος είναι «η παραγωγή 3 πρωτοτύπων έως το 2026».

«Είναι γνωστό ότι οι δραστηριότητες συναρμολόγησης του 2ου και του 3ου πρωτότυπου συνεχίζονται επί του παρόντος στις εγκαταστάσεις της TAI», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Τουρκία: Ξαφνική αναβολή της ημερομηνίας πρώτης πτήσης του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN

Δέκα πολεμικά αεροσκάφη KAAN Block-1 που θα παραχθούν στο πλαίσιο της Φάσης-2 θα παραδοθούν στην Τουρκική Αεροπορία μεταξύ 2030-2033. «Ωστόσο, αυτή η ημερομηνία που ανακοινώθηκε από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία αναθεωρήθηκε από την TAI στο 2028», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πόσα ΚΑΑΝ θέλει να φτιάξει η Τουρκία το 2028

Rafale: Θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη τα F-35 έως το 2075 – Το παράθυρο του 2040

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ξαφνική αναβολή της ημερομηνίας πρώτης πτήσης του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους KAAN». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ