Αρχική » Viral

Παναθηναϊκός: Με τον… φερετζέ ο Αλαφούζος και οι Τούρκοι παντού

Μόνο τον... φερετζέ δεν έβαλε ακόμα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιλέγει εδώ και χρόνια και τις τουρκικές σειρές στον ΣΚΑΪ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Παναθηναϊκός: Με τον... φερετζέ ο Αλαφούζος και οι Τούρκοι παντού

Παναθηναϊκός: Με τον… φερετζέ ο Αλαφούζος και οι Τούρκοι παντού στις επιχειρήσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με μία προσωπική απόφαση, απομάκρυνε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο των «πρασίνων» για να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Τούρκο Φατίχ Τερίμ.

Μάλιστα, λέγεται πως το προξενιό έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τη σχέση των δύο ανδρών να είναι κάτι παραπάνω από καλή, καθώς εδώ και χρόνια στον ΣΚΑΪ φιλεξενείται με μεγάλη επιτυχία το Survivor.

Παναθηναϊκός: Με τον… φερετζέ ο Αλαφούζος και οι Τούρκοι παντού

Τούρκος λοιπόν το μεγάλο άσετ του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ, Τούρκος επίσης το μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή των «πρασίνων» στους τίτλους και στο ποδόσφαιρο.

Μόνο τον… φερετζέ δεν έβαλε ακόμα ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιλέγει εδώ και χρόνια και τις τουρκικές σειρές στον ΣΚΑΪ.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα κλειδιά σε έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, τον επίσης Τούρκο Εργκιν Αταμάν, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Παναθηναϊκός κάνει στροφή προς την Τουρκία, για να επιτύχει την επιστροφή στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Πόσα ΚΑΑΝ θέλει να φτιάξει η Τουρκία το 2028

Η συνάντηση Τερίμ με Αλαφούζο και το πλάνο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Με τον… φερετζέ ο Αλαφούζος και οι Τούρκοι παντού». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ