Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους Τούρκους πιλότους;

Γιατί οι Ιταλοί το θεωρούν κρίσιμο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους Τούρκους πιλότους;

Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους πιλότους της μετά από πρόταση της Ιταλίας;

«Το F35 είναι κρίσιμο για το Eurofighter! Προσφορά υψηλού επιπέδου από την Ιταλία στην Τουρκία», τιτλοφορείται δημοσίευματ του τουρκικού star.com.tr.

Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους Τούρκους πιλότους;

Σύμφωνα με τους Τούρκους η Ιταλία εισήγαγε τη σχολή πτήσεων της, όπου εκπαιδεύει κορυφαίους πιλότους μαχητικών με τον Ιταλό αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Matteo Perego Di Cremnago να καλεί Τούρκους πιλότους για εκπαίδευση.

«Εδώ, εκπαιδεύουμε πιλότους για μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης και πέμπτης γενιάς. Εδώ είναι ένα μονοπάτι προς τα αεροσκάφη τελευταίας γενιάς. Μιλάμε για αεροσκάφη τελευταίας γενιάς όπως τα F35, Eurofighter. Πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον τους για συμμαχικές και στρατηγικά σημαντικές χώρες όπως η Τουρκία να μπορούν να εκπαιδεύουν τους πιλότους τους εδώ. Αν με ρωτάτε αν οι Τούρκοι πιλότοι μπορούν επίσης να λάβουν εκπαίδευση εδώ, η απάντησή μου είναι απολύτως ναι», τόνισε ο Ιταλός αξιωματούχος.

Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους Τούρκους πιλότους;

Η σχολή πτήσεων, την οποία η Ιταλική Πολεμική Αεροπορία, μαζί με την ιταλική εταιρεία αμυντικής βιομηχανίας Leonardo, έθεσε σε λειτουργία με τις υπερσύγχρονες υποδομές στη βάση Decimomannu στο νησί της Σαρδηνίας, άνοιξε τις πόρτες της σε μια ομάδα δημοσιογράφων, συμπεριλαμβανομένου ενός ρεπόρτερ του τουρκικού πρακτορείου Anadolu, σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Στην International Flight School, η οποία ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το καλοκαίρι του περασμένου έτους και άνοιξε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, επιλεγμένοι νέοι πιλότοι με συγκεκριμένη πείρα πτήσεων εκπαιδεύονται για περίπου 1 χρόνο.

«Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους σε εξαιρετικά προηγμένους προσομοιωτές, οι πιλότοι πραγματοποιούν εκπαιδευτικές πτήσεις με M346, γνωστά ως εκπαιδευτικά αεροσκάφη με ραντάρ και συστήματα αεροσκαφών, τα οποία έχουν αναπτυχθεί για να χρησιμοποιούν αεροσκάφη 5ης γενιάς όπως το Eurofighter Typhoon ή το F35», αναφέρει το star.com.

Διαβάστε επίσης:

Aihmi AHM-1X: Το ελληνικό καμικάζι drone με την εκπληκτική ταχύτητα

Ο Ερντογάν θέλει να κατεβάσει το πορτρέτο του Κεμάλ! – Σχέδιο για τον «αιώνα του Ερντογάν» στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ξεκινά εκπαίδευση στα «ελληνικά» M346 για τους Τούρκους πιλότους;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ