Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ξεκίνησαν πάλι τα παρατράγουδα με το Καστελόριζο

«Η Ελλάδα συνεχίζει να διαταράσσει προκλητικά το μη στρατιωτικό καθεστώς του νησιού Meis (σ.σ. Καστελόριζο)»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ξεκίνησαν πάλι τα παρατράγουδα με το Καστελόριζο

Τουρκία: Ξεκίνησαν πάλι τα παρατράγουδα με το Καστελόριζο, καθώς τουρκικά δημοσιεύματα εγείρουν θέμα με την παρουσία ελληνικού πολεμικού πλοίου.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να διαταράσσει προκλητικά το μη στρατιωτικό καθεστώς του νησιού Meis (σ.σ. Καστελόριζο) στέλνοντας στρατιωτικά πλοία στο νησί, το οποίο προβλεπόταν να είναι σε μη στρατιωτικό καθεστώς σύμφωνα με το 15ο άρθρο της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης του 1923 και την 1η παράγραφο του Παρισιού του 1947. Συνθήκη ειρήνης!», αναφέρεται στον τουρκικό λογαριασμό
TÜRK DEGS / TURK MAGS στο twitter.

Ο συγκεκριμένος τουρκικός λογαριασμός εκφράζει τις θέσεις του Τούρκου ε.α. ναυάρχου και εκ των εμπνευστών της παράνομης τουρκικής «Γαλάζιας Πατρίδας», Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Τουρκία για την αντίδραση των ΗΠΑ για τους S-400

Οι Γάλλοι ετοίμασαν τα drone αυτοκτονίας Toutatis

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ξεκίνησαν πάλι τα παρατράγουδα με το Καστελόριζο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ