Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ξέσπασε ο Ιμάμογλου κατά του Ερντογάν – Χόρεψε με την καρδιά του μετά τον θρίαμβο!

Τεράστιος νικητής στην Τουρκία ο Εκρέμ Ιμάμογλου, που σάρωσε τα πάντα.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ξέσπασε ο Ιμάμογλου κατά του Ερντογάν – Χόρεψε με την καρδιά του μετά τον θρίαμβο!

Τουρκία: Μία τεράστια ήττα υπέστη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που σάρωσε τα πάντα ο δήμαρχος, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο ίδιος μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, πανηγύρισε χορεύονται σε ποντιακούς ρυθμούς, ενώ πέταξε το σακάκι και τη γραβάτα του μετά από τον χαμό που έκαναν οι οπαδοί του.

Μάλιστα μετά από αυτή τη δύσκολη… μάχη, ο ίδιος θέλησε να κάνει επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο και μάλιστα με τρόπο που συζητήθηκε έντονα.

Τουρκία: Το… χαστούκι του Ιμάμογλου στον Ερντογάν!

«Από σήμερα τελείωσε η περίοδος της κηδεμονίας τους ενός ανθρώπου… Τελείωσε. Σήμερα η δημοκρατία έχει πει ‘’πρόσω ολοταχώς’’. Πάντοτε λέγαμε πως στο τέλος κερδίζει πάντα ο λαός. Και σήμερα ξέρετε τι έγινε; Νίκησε ο λαός! Νίκησε η Δημοκρατία!

Αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Οι εκλογές στις 31 Μαρτίου του 2024 έδειξαν πως σταμάτησε η κατολίσθηση της δημοκρατίας στην Τουρκία και είναι η ημέρα που αρχίζει η ανύψωση της δημοκρατία στη χώρα. Στην ευρύτερη γεωγραφία σήμερα η καρδία της δημοκρατίας Χτυπάει στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι μεγάλη η σημασία αυτής της νίκης της δημοκρατίας. Οι λαοί που ζουν κάτω από αυταρχικά καθεστώτα και είναι δυστυχισμένοι, τώρα στρέφουν τα μάτια τους στην Κωνσταντινούπολη» συμπλήρωσε ο Ιμάμογλου, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ξέσπασε ο Ιμάμογλου κατά του Ερντογάν – Χόρεψε με την καρδιά του μετά τον θρίαμβο!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ