Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκική παράκρουση: Η Τουρκία μετατρέπεται σε Παλαιστίνη βήμα-βήμα και ο Ερντογάν παρακολουθεί – Σαν το Ισραήλ η Ελλάδα

Τι είπε εκτός των άλλων ανεκδιήγητος Τούρκος πρώην στρατιωτικός.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκική παράκρουση: Η Τουρκία μετατρέπεται σε Παλαιστίνη βήμα-βήμα και ο Ερντογάν παρακολουθεί

Τουρκική παράκρουση: Η Τουρκία μετατρέπεται σε Παλαιστίνη βήμα-βήμα, αναφέρει ο Τούρκος απόστρατος Ουμίτ Γιαλίμ.

Σύμφωνα με τον Γιαλίμ η Ελλάδα είναι κατοχική δύναμη στα νησιά του Αιγαίου όπου έχει αναπτύξει παράνομα 6.000 στρατιώτες ενώ όπως αναφέρει το να γίνονται δημοτικές εκλογές σε νησιά όπως η Γαύδος είναι… παράνομο.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ της διεξαγωγής δημαρχιακών εκλογών στην Ελλάδα στα κατεχόμενα νησιά μας, δηλαδή στην τουρκική επικράτεια, και του Ισραήλ στις εκλογές στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη . Παρά την κατοχή των νησιών μας, στην Ελλάδα δεν έχει δοθεί νότα εδώ και 19 χρόνια», υπογραμμίζει σε δηλώσεις του στη μεγαλύτερη τουρκική εφημερίδα της αντιπολίτευσης.

«Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, στις 8 Οκτωβρίου διεξήχθησαν εκλογές στο νησί Οινούσσες, στη Θύμαινα, στο Γαϊδουρονήσι, στα Αντικύθηρα και στο νησί Γαύδος, μεταξύ των νησιών που κατέχονται από Ελλάδα», υπογράμμισε ο Τούρκος πρώην στρατιωτικός.

«Ο πληθυσμός των νησιών αυξάνεται κάθε χρόνο. Η Ελλάδα άνοιξε 14 στρατιωτικές βάσεις στα νησιά που κατέλαβε. Η Ελλάδα που τοποθέτησε βαρύ οπλισμό όπως κανόνια, όλμους, αντιαεροπορικά και αντιαρματικά όπλα σε στρατιωτικές βάσεις, έστρεψε την κάννη των όπλων προς την Τουρκία. Εδώ και 19 χρόνια δεν έχει δοθεί ούτε ένα σημείωμα στην Ελλάδα, και καμία κυβερνητική οδηγία δεν έχει δοθεί στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις για την αποτροπή της εισβολής. Η Ελλάδα διορίζει κυβερνήτες στα κατεχόμενα νησιά μας, ιδρύει δήμους και δημοτικά συμβούλια στα νησιά μας, κάνει δημαρχιακές εκλογές και εισπράττει φόρους. Η Τουρκία μετατρέπεται σε Παλαιστίνη βήμα-βήμα, ο Ερντογάν και οι κυβερνήσεις του AKP παρακολουθούν», είπε εκτός των άλλων ο ανεκδιήγητος Τούρκος πρώην στρατιωτικός, δείχνοντας σε μεγάλο βαθμό τις επικίνδυνες αντιλήψεις που εκκολάπτονται στην τουρκική κοινωνία.

«Η κυβέρνηση είναι νομικά και νομικά υπεύθυνη για τη διεξαγωγή παράνομων εκλογών από την Ελλάδα στα νησιά μας», είπε ο Ουμίτ Γιαλίμ.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκική παράκρουση: Η Τουρκία μετατρέπεται σε Παλαιστίνη βήμα-βήμα και ο Ερντογάν παρακολουθεί – Σαν το Ισραήλ η Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ